Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8mei/074

Deze dag wil ik snel vergeten

Dinsdag 8 mei
De dag begon niet zo best, we moesten voor controle naar de tandarts en moesten daar om 9 uur zijn.
We konden dus wat langer blijven liggen , dat was lekker.
Eenmaal opgestaan een kop koffie en dan tandjes poetsen en naar de tandarts, toen ik na het poetsen van het aanrecht naar de gang wilde lopen om mijn jas te pakken ging het helemaal mis.
Mijn benen stopten en voor ik het doorhad zakte ik als een plumpudding door mijn benen en draaide nog net op tijd mijn hoofd weg, anders had ik met mijn kop boven op het aanrechtblad geklapt.
Daar lag ik languit op de vloer, niets gebroken maar wel een paar benen die voelden alsof ik dronken was, geen land mee te bezeilen.
Met hulp van Johannes en mijn trippelstoel klom ik na een heel gevecht weer op de been en zijn we alsnog snel naar de tandarts gegaan.
Bij de tandarts weer drama, ik had een gebroken hoektand en tandsteen, maar geen fut en energie om nu meteen te laten behandelen, hij wilde dat wel omdat het anders pas augustus zou worden door zijn vakantie en de drukte erna.
Prima als je het mij vraagt en ik mocht gaan, maar euh tja eerst uit de stoel zien te komen….dat was dus drama 2 vandaag aan de ene kant Johannes aan een arm en de andere de tandarts, nou ja bij poging 2 stond ik weer en hielpen ze me naar de balie waar ik tegen aan ging hangen om bij te komen.
Ondertussen kreeg ik wat water, tja tranen van frustratie, schaamte en pijn liepen over mijn gezicht , de woede tegen mijn lijf zat van binnen.
Johannes onder ging zijn controle en had niets dus was snel klaar en wij naar huis.
Thuis rustig gaan zitten en Johannes besloot vandaag zijn werk af te bellen en thuis te blijven.
We zijn later even naar de winkel gegaan, dat ging wel redelijk.
Verder wat op de pc gezeten en tv gekeken en een groot deel van de middag liggen slapen in mijn relaxstoel.
Johannes heeft het eten gemaakt en nog wat andere klusjes gedaan in huis.
Mijn broertje kwam nog even langs om zijn gamecube aan mij te geven zodat ik daarmee kan gaan spelen zolang hij weer op de boot verblijft.(zijn werk dus)
Kortom het was me wel weer een dagje, ik ben boos op mijn lijf, benen en heb nu door de val last van mijn heup en onderrug meer dan normaal dus dat zal wel weer wegtrekken.
Mijn benen voelen vreemd en als ik loop lijk ik nu echt dronken, ik wankel en sleep met mijn rechterbeen, morgen in Rotterdam maar eens aankaarten.
Nu eerst maar eens mijn bed in en slapen, morgen nieuwe dag, nieuwe kansen en wie weet is alles dan anders……….

Reacties (4) Trackbacks (0)
 1. Wat een rotdag Moon, ik weet hoe frustrerend het kan zijn als je lijf niet doet wat jij wilt, en erger nog zoals nu bij jou dingen doet die jij NIET wilt.Ik hoop van harte dat het vandaag weer wat beter gaat, en hopelijk dat als je straks het “ECHTE” medicijn krijgt (we gaan er gewoon van uit dat je het placebo krijgt)dat je dan verbetering merkt, en in ieder geval stilstand van de verergering van de klachten.
  Maar voor nu kan ik alleen maar zeggen hou je taai!!! ik denk aan je, sterkte (ik vind je een dappere vrouw hoor!!)
  Liefs Marianne

 2. Hoi Moon, dat is balen zeg! Wat een rotdag! Ook ik weet helaas uit ervaring hoe het is als je lijf tegenwerkt. Je hebt dan gewoon geen vertrouwen meer in je lichaam. Ook ik hoop net als Marianne op verbetering voor jou! Ik denk aan je!

  Veel liefs van San

 3. he bah wat balen als je lijf niet mee werkt!!!!

  Sterkte en fijn dat Johannes vrij nam!
  al weer 8 maanden getrouwd geniet ervan!!

 4. Hoop dat je je alweer een beetje beter voelt.
  Jo is ook wel weer je SUPER_MAN he??
  we bellen snel.
  Kus meid!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.