Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30apr/070

Medicijntesten W64

Woensdag 25 april
Het was weer zover een dagje naar Rotterdam, inmiddels zou je verwachten dat het een ritme is geworden en dat ik er aan gewend ben, maar dat is niet zo helaas.
Ik moest eerst even langs de revalidatiearts voor controle, alles goed met de pols de pijn is ook stukken minder en uit voorzorg krijg ik nu ook voor de rechter pols een gipsspalk.
Vervolgens naar boven voor het infuus, prikken koste weer moeite, geen pijn, maar als de naald zat kwam liep het niet en dus na 5 keer zat die goed.
Ik heb wederom een gesprek gehad met dokter Z en vervolgens met de fysiotherapeut S.
Het blijft een raar gedoe in Rotterdam de gang van zaken zorgt bij mij voor heel veel onrust en het idee dat men je niet serieus neemt maakt me daarnaast nog boos en machteloos ook.
Deze gesprekken waren wel goed en het luchtte ook wel op, maar het idee dat ik volgende week 2 dagen heen en weer moet maakt me al totaal lusteloos en erg moe.
Op de kamer lag de meneer die er vaker ligt, aardige en zeer wijze man die dus al veel heeft opgevangen over wat er speelt en dit keer hebben wij er samen eens over liggen praten, dat was erg prettig.
Ik ben blij dat hij maar eens per maand hoeft, maar voor mij zou het erg leuk zijn geweest als hij hetzelfde programma had als ik.
Eind van de dag nog even afspraak gemaakt met de gipskamer voor de spalk en ik was op een redelijke tijd thuis.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.