Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17apr/071

Rotterdam twijfels……… (Medicijntesten W62)

De twijfels over alles in Rotterdam zijn afgelopen woensdag weggenomen, eindelijk.
Afgelopen woensdag was ik weer voor infuus en dat ging verder wel goed, zal wel blij zijn als ik in augustus het echte middel ga krijgen en te horen krijg dat ik nu placebo heb gehad 1,5 jaar lang.
Als ik namelijk geen placebo heb gehad dan is de teleurstelling nog groter, omdat dan het medicijn nog niet aan zou zijn geslagen want de achteruit gang gaat door.
Na alle onderzoeken die ik al sinds november onderging om de oorzaak van de benauwdheid in de ochtend na het opstaan te achterhalen, is nu eindelijk een afspraak geregeld voor een gesprek in Utrecht bij het beademingcentrum.
Maandag 23 april krijg ik daar meer uitleg en een gesprek en dat wordt gevolgd door onderzoeken in ieder geval een nachtelijk onderzoek om de longfunctie tijdens slapen na te gaan.
Ik zal dan ook horen wanneer dit onderzoek gaat plaats vinden, vermoedelijk anderhalve week erna.
(precies het weekend tijdens Lionel Richie)
Ik ben er wel blij mee want dit zal duidelijkheid gaan scheppen in de problemen tijdens het slapen en bij het opstaan.
Slapen si nog steeds groot probleem ben erg veel wakker en kom te weinig tot rust in de nacht en dus val ik in de middag letterlijk om van de slaap en dan wil ik niet slapen…..das iets voor oude mensen zeg ik dan altijd grappig maar voor nu geef ik er toch maar aan toe en dat doet me wel goed.
Al sinds november ben ik moe, niet lekker en heb naast mijn gebruikelijke pijnen allerlei vage klachten.
Mijn medisch team denkt dat als ik in de nacht bij beademd word ik meer rust krijg en dus me overdag ook beter zal gaan voelen en ik wil alles proberen dus daar gaan we nu mee aan slag.
Ik zal ook niet naar een andere dag worden geplaatst ook al zou men daar wel overleg over hebben en kijken of dat kon, N. (arts) zou er op terug komen.
Maar na lang zeuren kwam ik er dus afgelopen woensdag achter dat men mij het nog niet heeft verteld, maar dat het dus niet gaat lukken mij op een andere dag aan het infuus te leggen, jammer dat men dat niet even laat weten aan je, maar okay ik weet het nu..
Voorlopig zal ik dus alle oneven weken op woensdag nog naar Rotterdam op en neer reizen…………

Wordt vervolgd…….

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Schat laat je me nog even weten hoe laat ik er voor je kan zijn?x


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.