Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15apr/071

Het is zomer!!!

Vrijdag 13 april
Tja dag van het ongeluk zegt men, maar ja als de zon schijnt is het mij om het even welke datum het is.
In de ochtend kwam Sjoerd dus het huisje is weer mooi schoon.
Heb me dus lekker vermaakt met het mooie weer en uiteraard met de prijsvragen op internet.
Nog steeds erg blij met mijn invalidenparkeerplaats, maar wel even gebelt met de gemeente in de middag omdat men geen streep heeft getrokken is het niet duidelijk tot waar onze plek is en dus stond meteen al de eerste de beste zo dat Johannes er niet tussen kon.
Nu komen ze maandag langs en gaan we toch een witte streep laten trekken, zodat duidelijk is waar men wel of niet mag staan.
Toen Johannes thuis kwam zijn we gezellig bij de buurtjes Ria en Herris gaan borrelen, daar waren ook de buren Stan & Hellen, Jaap & Joy gezellig groep dus bij elkaar en lekker in de tuin.
Na een gezellig samenzijn naar huis, eten wat tv kijken en op tijd naar bed, mooi weer en veel buiten zijn maakt me moe.  

Zaterdag 14 april
het is zomer…..ja nou euh eigenlijk nog lente maar dit is echt zomers weer en zo lekker.
Vandaag naar Intratuin geweest met Johannes wat spullen halen en vervolgens lekker in de tuin gerommeld.
Johannes heeft de rand van de vijver opnieuw gedaan en opgehoogd, meteen een biologisch middel in de vijver gedaan tegen alg.
Overal kwamen jonge kikkertjes vandaan en in de vijver zitten wat kikkervisjes, we hadden eerder al wat kikkerdril gehaald uit de sloot.
De vijver is wat troebel en er is weinig te zien, de reiger is er wel elke dag en had volgens de buren een grote goudvis uit onze vijver, ik zag ook geen grote vissen meer.
Tegen troebel worden hebben we nu wat vijver helder poeder erin gedaan.
Moeke 2 kwam nog even gezellig langs voor een kopje thee en ik kreeg een flesje showergel met vijgen, das heerlijk spul.
Al na een paar uur werd het water veel helderder en zag ik al 1 grote vis terug, gelukkig dan zal de rest er ook nog wel zijn.
Ik heb dus toch maar 10 jonge goudvisjes en 5 goudwindes gehaald, voor het geval er toch erg weinig over zou zijn en zo niet dan is er ruimte genoeg voor allemaal hoor.
Eind van de middag zijn we voor de 1e keer aan de BBQ gegaan, heerlijk hoor tot een uur of 8 buiten gezeten en genoten.
Heb gebelt met Atteke en de dochters, gezellig en blij te horen dat hun dag (zie bericht hieronder van eerder vandaag) goed is geweest.
Net lekker wezen douchen en nu gaan we rustig op internet rond kijken en wat tv bekijken en dan is het bedtijd.

 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. BBQ OOOHHHH lekker!!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.