Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10apr/071

Nederland heeft een nieuw Prinsesje!!!

Maxima bevallen van dochter
Uitgegeven: 10 april 2007 22:38
Laatst gewijzigd: 10 april 2007 22:42
DEN HAAG - Prinses Máxima heeft dinsdagavond om 22.00 uur in het ziekenhuis Bronovo te Den Haag het leven geschonken aan een dochter. Dit heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) bekendgemaakt."We zijn erg dankbaar met de geboorte van deze kerngezonde baby", aldus de vader, de Prins van Oranje. De pasgeboren dochter woog bij de geboorte 4135 gram. De lengte van de baby is 52 cm.Gynaecoloog M. Smeets en kinderarts-neonatoloog J. Kreijen-Meinesz stonden de prinses bij de bevalling terzijde.

(c) ANP

 

Een door Willem-Alexander genomen foto van de jongste Oranje-telg.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Nu nog een mooie prinsesse naam! 🙂


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.