Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2apr/070

Maandag naar Rob de NIjs!

Vrijdag 30 maart
Lekker een rustige dag van gemaakt, we hebben in de tuin gerommeld.
We zijn even naar Almere gereden en daar in tuincentrum Overvecht gaan kijken, maar daar was niet zoveel aan en dus door naar de Intratuin gegaan.
We hebben leuke viooltje meegenomen en die hangen aan de schutting in de kleine bakken en er staat een grote stenenbak op de grond vol viooltje.
Dit geeft de tuin meteen een vrolijke lentelook en de zon doet de rest.
De grote bakken vullen we later als het weer iets warmer is en dan met geraniums ofzo.

Zaterdag 31 maart
Vandaag was de dag van de prijsuitreiking van Start-people, ik had daar de 3e prijs
gewonnen en dat is een weekendje weg, de hoofdprijs wilde ik dolgraag winnen een X-Box360 maar helaas en ik ben ook erg blij met het weekendje weg hoor.
Om 1400 uur haalde de taxi ons op, ik ging in de elektrische rolstoel omdat het een lange middag was en we zouden een rondleiding krijgen in Living Tomorrow het huis van de toekomst.
We waren om 1500 uur in Amsterdam ter plaatste en al snel werd ons duidelijk gemaakt dat het was afgelast, de mensen van Living Tomorrow hielpen ons erg vriendelijk en gaven ons koffie en belden mensen op om te achter halen wat er nu aan de hand was.
Meteen maar de taxi gebeld want die stond voor terug om 18.15 uur en tja ik had geen zin om voor niets daar te blijven, maar helaas was druk en dus konden we toch wel eerder maar pas om 1700 uur weg.
Grote teleurstelling uiteraard en we waren dan om 1815 uur weer thuis, hele middag weg en we hebben uiteraard een briefje gestuurd naar Start-people.
Nu wachten we hun reactie op dit gebeuren even af, ik vermoed dat er heel veel mensen van de 10 winnaars niet konden of wilden komen en dat daarom de boel is afgeblazen en ze zijn vergeten ons in te lichten.
Het gebeurt in prijsvragenland jammer genoeg heel vaak dat men bv kaartjes wint en dan niet gaat gevolg is half lege zalen of zoals nu een prijsuitreiking die men te ver weg vind en dan niet door gaat, dit is jammer want het kost zon organisatie veel tijd en geld om dit soort dingen te doen en hoe vaker men hun evenement zo ziet eindigen hoe meer ze zullen gaan denken dit doen we niet meer.
Maar goed ik baal wel van het geheel, want ik krijg maar een beperkt aantal taxi kilometers a 16 cent en daarna betaal ik 1,25 per km en dus is dit grapje van 105 km wel een domper, een dagje minder weg dit jaar dus.
Daarnaast stond er een zeer frisse harde wind, de zon gaf weinig warmte en dus is mijn lijf niet erg blij met dit grapje, pijn en irritatie spelen nu een grote rol.
In de avond kwam Petra mijn nichtje langs en bleef slapen, ze kwam de auto van Moeke2 halen die zit nog in Israel en komt donderdag weer terug.
Het was erg gezellig en donderdag is ze er dus weer even voor een nachtje dan haalt ze Moeke2 op van schiphol en brengt haar thuis.
Mijn moeder kwam ook nog even langs die had namelijk de auto van Moeke2 en na wat drinken bracht Johannes haar even thuis.
We zijn niet te laat gaan slapen want Petra moest de volgende dag vroeg op.

Zondag 1 april
Al om 8 uur gingen de wekkers, ik ben blijven liggen ik kon er niet uit komen en stond pas om 10 uur op.
Johannes was er wel al uit gegaan en die hield Petra gezelschap bij ontbijt en zwaaide haar uit.
Verder hebben we weinig gedaan, Johannes moest nog wat dingen voor zijn werk in orde maken en zijn belastingteruggaaf in vullen.
Ik heb wat op de pc zitten werken en tv gekeken en gewoon gerommeld.
We gaan komend weekend de hele schuur veranderen want de grote vrieskist gaat eruit en daarvoor in de plaats komt er een vrieskast en een vaatwasser.
Hier vertel ik meer over als de boel binnen is en dat wordt als het goed is vrijdag bezorgd.
Ik kreeg ook een mail dat ik maandag naar het concert van Rob de Nijs mag in Utrecht, ik ben helemaal blij.
Johannes zal rechtstreeks uit zijn werk komen en ik ga met de taxi………ik heb er echt super veel zin in.
In de avond samen naar Peter R de Vries gekeken en toen naar bedje.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.