Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29mrt/070

Medicijntesten W60

Het was weer zover de tijd vliegt voorbij……een dagje naar Rotterdam.
Saskia is de vervangster van Irma zolang die met zwangerschapsverlof is, ze is heel aardig.
Zij mocht me prikken maar het lukte niet, ze is nog niet zo bedreven en wilde cq durfde niet nog een keer te prikken dus deed Sjaan het maar.
Later hebben we gesproken erover en nu gaat zij het volgende keer nog eens doen, inmiddels blijft prikken een probleem maar zolang het geen pijn oplevert geen probleem en voordeel voor mij is nu dat ik langzaam weer minder moeite ermee krijg.
Dr Z kwam langs heb lang met haar gesproken en even wat zaken op tafel neer gelegd waar ik de balen van had, luchtte op en nu zien wat ermee gedaan wordt.
Alle uitslagen zijn er inmiddels ook en dat leidt tot toch een door verwijzing naar het beademingscentrum in Utrecht voor verder en uitgebreider onderzoek en dat zal leiden tot een gepaste mannier van ademondersteuning in de nacht tijdens de slaap.
Maandag gaan ze me aanmelden en registreren en dan hoor ik of telefonisch meer als er nieuws is en anders pas 25 april want 11 april is Dr Z er niet, ze promoveert die dag.
Verder ging alles goed ik lag op de kamer met een meneer die ik vaker zie erg leuke man waarmee je heel leuk kunt discussiëren en lol maken, hij is er de 25e weer hoeft namelijk maar eens in de maand.
De taxi was op tijd wonder boven wonder, maar ja dan is er natuurlijk weer ongeluk gebeurt op de A20 en sta je gewoon te parkeren op de snelweg met vele tegelijk, kortom ik was pas 21.10 uur thuis de file heeft dus de reis met een uur verlengd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.