Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16mrt/070

Samen Verder?

       

Nederland, maart 2007  

STOP DE HETZE TEGEN ONZE ALLOCHTONE/MOSLIM
BROEDERS EN ZUSTERS


Beste Mensen,  

Het afgelopen 4 jaar is  ons land geregeerd door een rechtskabinet, die zeer wantrouwend stond tegen allochtonen en moslims. Het was de voormalige VVD minister van Vreemdelingenzaken en Integratie: mevr. Rita Verdonk die na de moord op Theo van Gogh en bij een herdenking hiervan, een teken van partijdigheid gaf. Op die herdenking introduceerde mevrouw Verdonk het zij en wij denken. Een deel van de politiek nam het over en riep onze moslims op om massaal de moord te veroordelen. Dit was een gevaarlijke oproep, want dit was een teken van wantrouwen. Er was een deel van de autochtone bevolking die het klakkeloos overnamen en niet wilde inzien, dat Van Gogh vermoord was door een psychopaat ! Nu is er een christelijk/links kabinet, die als hoofddoel heeft om een regering te zijn voor alle ingezetenen van dit land. Het mooie van dit kabinet is, dat er 2 bewindspersonen zijn van allochtone afkomst met een moslim-achtergrond (A. Aboutaleb en N. Albayrak). Helaas was dit de reden voor de heer Fritsma van de PVV om meteen voordat ze beëdigd werden een motie van wantrouwen in te brengen, wat in de geschiedenis van het parlement nog nóóit is voorgekomen ! Gelukkig was er toch een kamermeerderheid die dit had weten te voorkomen.
Alleen bleef het er niet bij, nu had Wilders zijn pijlen gericht op kamerlid Arib. Ook nu ging het over de dubbele nationaliteit en de loyaliteit. Het gif van onverdraagzaamheid werkte door. Ook nu kreeg hij zijn kans niet om mevr. Arib uit de kamer te krijgen ! Helaas werkte zijn gif wel door in de samenleving…, grote onrust onder allochtone politieagenten en militairen met een moslimachtergrond !

Dit is niét hét Nederland wat ik voor ogen heb !
Ik wil een Nederland waarin allochtonen, autochtonen en moslims
met elkaar samen kunnen wonen én leven !

Daarom doe ik nu een oproep aan u allen:
- Doe mee met deze email-actie
- Vul het online-formulier vandaag nog in en stuur het op
- S.v.p. geef deze actie-site door aan zoveel mogelijk mensen
- Het is de bedoeling dat het als een ondersteuning naar de regering gaat

Hartelijk dank voor uw medewerking en solidariteit.
Met vriendelijke groet,  

Rommie Eijkelboom
initiatiefneemster
http://www.lima5.net/re032007/

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.