Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

16mrt/072

Even samen weg

Ik heb de afgelopen week niet veel gelogd, simpelweg omdat tikken me pijn oplevert in mijn polsen en dus moet ik minder op de pc gaan zitten en krijgen de prijsvragen dus voorrang.
Leven is vol keuzes en ik kies ervoor de meeste tijd even aan prijsvragen te besteden tot mijn pols wat rustiger is en blijft.

Deze week is verder wel rustig verlopen, woensdag weer in Rotterdam geweest en daar is alles prima gegaan.
Op 26 maart gaat men overleg hebben over mijn benauwdheid en de andere gezondheidstoestanden dus we wachten af wat daaruit gaat komen.

Johannes en ik hebben besloten dat we er even tussenuit moeten, dus heeft hij vrij genomen de week van 26 maart tm 30 maart.
We gaan die vrijdag (23-3) lekker naar Arcen, Klein Vink, we hebben daar een huisje gehuurd en hebben uiteraard voor zowel zaterdag als zondag een 4 uur zwemkaart voor het Thermaalbad.
Alles is geregeld oppas voor ons huis en de dieren, vervanger voor het forum en dus kunnen we met gerust hart weg.
Ik kijk er samen met Johannes al naar uit, lekker een weekendje eruit en even bijkomen.
Op maandag willen we via Eindhoven weer terug, we willen graag even op de koffie bij Bets, de voormalige buuf van Johannes zijn moeder (die al is overleden)
Met die buuf hebben we nog goed contact en die was op ons trouwen en u willen we graag de foto’s gaan laten zien en even bijkletsen.

In zijn vrije week moet ik dan op woensdag naar Rotterdam en dan gaat Johannes samen met de hulp Sjoerd naar Den Haag om de schuur (berging) leeg te halen.
We huren dan busje en alles in een keer mee op weg naar de stort in Lelystad en dan kunnen we de makelaar gaan bellen om hem te koop te zetten.
we hebben dit een tijdje uitgesteld omdat er al 4 flats te koop stonden in het gebouw en alles is nu weg dus nu gaan wij beginnen.

Sinds gisteren ben ik weer niet echt in orde, ik heb zware diaree en loop te spugen na een herhaaldelijk Norit eten is mijn buik weer rustig en eet ik nu alleen droog brood, kippensoep en water/thee.
Na een halve dag en nacht vol rennen en vliegen van en naar de wc voel ik me langzaam beter en keert de rust weer terug.

Ben van de week ook druk geweest met Gemeente, wijkbeheer en de wijkagent.
Het gaat om een invalidenparkeerplaats, je hebt daar alleen recht op met je kenteken als je zelf een rijbewijs hebt en die heb ik dus niet.
Op zich geeft het dus niet als we niet voor de deur staan, want Johannes rijd er dan wel heen helpt me naar huis en zet dan de auto op een parkeerplaats die vrij is, maar dit werkt natuurlijk alleen als je buren dan ook netjes de weg naar je huis vrij laten.
Tegenwoordig staan er steeds auto’s geparkeerd buiten de vakken en die zorgen ervoor dat we niet voor de deur kunnen komen en dus moet ik dan nog steeds een heel eind lopen naar huis, wat ik dus niet zo goed kan.
Nu heb ik een verzoek ingediend om als uitzondering dan toch nog een kenteken plaats te krijgen voor de deur.
We gaan afwachten en er komt nog een gesprek dus we zullen het zien, maar ik heb geen zin meer om steeds aan buren met AUB te smeken of ze de auto niet in de halve cirkel willen parkeren, maar de weg vrij willen laten voor doorgang van de anderen…….men kent tenslotte toch de regels, je parkeert niet op een dusdanige mannier dat de doorgang wordt verspert, maar hier gebeurt het steeds vaker en dus zal ik een oplossing moeten vinden en daar ben ik dus nu hard mee bezig.

Ik heb ook een geheel verzorgd weekendje hotel gewonnen, wacht nu op info over de prijsuitreiking en waar en wanneer die zal zijn.
Dan kunnen we snel dus weer even een weekendje weg.

Reacties (2) Trackbacks (0)
 1. Nou klinkt hartstikke goed!
  Ik hoop dat het een leuk weekendje weg is,die je gewonnen hebt!

  Heerlijk in Arcen joh! Heb je verdiend.(ja-ha-loers!)
  Nu maar hopen dat je daar flink van opknapt.
  Hopen dat ze er wonder middel ingooien haha..lol
  Lekker Johannes ook ff lekeker weg. 🙂

  We mailen snel ok?

  Duimen voor je auto-plaatsje.
  Kus! (ook van Marreco)

 2. Hoi Moon,

  Het leven bestaat inderdaad uit keuzes maken, je lijf dwingt je om keuzes te maken. Heerlijk dat jullie samen weg gaan, lekker ontspannen en uitrusten. Ik hoop dat het weekend weg wat je gewonnen hebt ook te doen is voor je, maar dat komt vast wel goed.

  Vervelend dat je zoveel moet regelen met de gemeente. Ik hoop dat ze een uitzondering voor je maken! Ik hoop dat je je snel weer wat beter voelt. Beterschap en sterkte en ondanks alles fijn weekend.

  Liefs van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.