Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

7mrt/070

Regen Regen en nog eens regen

Maandag 5 maart
Al vroeg op en ik heb al vroeg de schilder op bezoek, de wc wordt gewit en het kozijn wordt zwart.
Tegen half 9 bel ik de ANWB en ze zullen er binnen een uur zijn, ik bel moeke 2 op omdat te melden en ga zitten wachten en binnen een paar minuten is de man er al….hij kijkt naar de auto en start hem, nu moet ik gaan rijden minstens half uur zoiets van naar Almere en terug.
Humor want ik heb geen rijbewijs dus ik bel Moeke 2 op en ze komt er aan, de man van de ANWB zet de auto op een andere plek op mijn verzoek zodat ik dichter bij huis ben, Moeke is er al snel en plant de dag en gaat rijden, gelukkig alles okay.
De wc is klaar en mooi geworden dus nu enkel nog het kitwerk daar.
Ik heb wat op pc gezeten, tv gekeken en rustig aan gedaan.
Buuf Ria reed me even met de auto naar de dierenwinkel ik had wat eten en spullen nodig voor de beestjes.
We hebben kipfilet in kerrie marinade gegeten met aardappels en broccoli, na het opscheppen wilde ik de pan terug zetten en toen zei mijn pols doe je best maar ik doe niet meer mee en hoppa daar ging de pan met vet (gelukkig was kip op het bord) over de vloer, dat werd flink dweilen voor Johannes, bah vette zooi.
Dat was dus een gevolg van een overbelaste pols, fijn hè en dan te bedenken dat dit de rechter pols was en niet eens links waar ik al jaren ellende mee heb.
In de avond rustig aan gedaan en op tijd naar bed.

Dinsdag 6 maart
Wat een weer weer in Nederland, wind regen regen en nog eens regen.
Ik zou met Moeke 2 naar de markt en de laatste Vitatas van mijn prijs ophalen dat heb ik dus niet gedaan, mij te koud en te nat, Moeke 2 haalt hem op en komt hem even brengen met de auto.
Vandaag is het precies een week geldend at de woningbouw mijn huis opleverden ivm renovatie, ze zouden twee weken ongeveer nodig hebben om de zaken af te ronden, één week is nu om en er is niets gedaan, oops er is wel iets gedaan men heeft een roostertje vast gemaakt buitenzijde woning met wel 4 schroefjes.
Twil belde even om te vertellend at haar DVD Oklahoma goed si aangekomen en dat ze er erg blij mee is, heel veel plezier met kijken en zingen.
Toen Moeke 2 kwam hoorde ik het hele verhaal over de auto want dat was niet echt super gegaan, ze is vanaf hier mijn ma gaan halen en toen naar huis gegaan spullen halen en mijn ma paste op de auto die moest stationair blijven draaien.
Dat ging fout toen er een lampje van de koelvloeistof begon te branden en de rook onder de motorkap vandaan kwam, dus auto uit gezet en ANWB gebelt, kokende motor er was blijkbaar ook storing in computer geweest van de auto, uiteindelijk is alles opgelost en zijn ze naar Almere gereden, waar het heel gezellig was.
Tja en dit komt allemaal omdat de auto 2 maand voor mijn deur stil stond, ik had er niet aan gedacht er af en toe iemand in te laten rijden, gelukkig is alles nu wel in orde.
De laatste gewonnen Vitatas was weer goed gevuld, jummie vanaf volgende week neem ik zelf een abbo is wel handig en ook leuk zon tas vol groente en altijd verassend.
Ik heb in de middag rust genomen met de spalk om de linkerpols en rechts in verband gedaan zo kunnen ze beide rusten en toen braaf gaan liggen voor een paar uurtjes.
Heb lekker eten gemaakt alles biologisch zalmfilet, wortels en aardappels en een glas vers vruchtensap erbij, heerlijk.
Na eten tv gekeken en nog even op de pc en vroeg naar bed half 10 lagen we plat.

Morgen gaat San (internetvriendin) het ziekenhuis in voor een dagopname, ze wordt operatief geholpen.
San heeft al tijden heel veel pijn in de nieren en heel veel problemen met haar gezondheid, ze blijft lachen en postief.
Morgen gaan ze bij haar een stent plaatsen dat is voor het eerst in Nederland, ik wens haar heel veel sterkte en hoop dat dit een wondermiddel zal zijn waarna ze al zolang zoeken.
Ik denk aan je heel vel sterkte meis!

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.