Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

1mrt/070

Herris gefeliciteerd met je 61e verjaardag (Medicijntesten W60)

Woensdag 28 februari
Laatste dag van deze maand, gelukkig weer een maand om.
Herris de buurman is jarig en is 61 jaar geworden, gefeliciteerd!
Vandaag gaan we weer naar Rotterdam, Irma zal voor het laatst werken, ze gaat dan met zwangerschap verlof.
Ik heb een lief popje laten maken voor de baby en voor haar als bezigheidstherapie het spel KoetjeBoe, kan ze samen met haar dochtertje lekker bezig zijn in alle rust.

De taxi kwam rond half 10 en ik vertrok er stond veel wind dus we waren aan de late kant, maar ruim op tijd voor mij.
Door de renovatie in het Erasmus mochten we naar de nieuwe afdeling en die is erg mooi geworden en jawel ze hebben een hele mooie invaliden badruimte met douche, wastafel en wc, ziet er gaaf uit.
We verblijven nu op 5 midden en die is groen met lichtgroen en erg rustgevende kleurtjes.
Ik lag met bekende op de kamer die ik al vaker tegenkwam, was gezellig.
Ik hoorde al meteen dat Irma er niet meer was, die was de week ervoor vervroegd met zwangerschapsverlof gegaan, helaas voor mij.
De volgende mededeling was dat ook Sjaan er niet was, die had de nacht doorgewerkt en was nu slapen, geen bekende verpleegsters dus, al hoewel ik er wel wat ken van de afdeling.
De arts kwam langs met de uitslagen en die waren goed, dus waarom ik me slecht voel geen idee zal wel stress zijn over 1,5 maand doen we alle testen nog een keer.
wel moest ik urine meegeven om nogmaals te kijken hoe het eiwitgehalte was in mijn bloed.
Verder denken ze dat de drukte thuis en de renovatie, slecht slapen me gewoon hebben uitgeput end at uit zich dan nu in allerlei lichamelijke onverklaarbare klachten van mijn lijf.
Wel wordt ik nog opgeroepen door beademingscentrum om een slaaptest te doen en te zien hoe mijn longen zich houden en te zien hoe ik in het geheel slaap.
We wachten dat rustig af……..
Het was superdruk en voor hun was het best nog nieuw dus meedenken en toen het echt druk werd heb ik zelf mijn controles gedaan, stoer hé?
Bloeddruk meten, temperatuur, ademhaling tellen en zij schreven het vervolgens in het boekje.
Het is allemaal vrij simpel maar moet wel nauwkeurig op tijd allemaal en als je een afdeling vol hebt liggen en je bent met zijn tweetjes dan wordt dat moeilijk dus ik hebt het verder de rest van de dag zelf gedaan, vind dat wel leuk en het infuus deden zij, tenslotte kan ik dat wel maar is hun verantwoording dus dan belde ik en stelde zij het in.
Alles ging goed, er waren trouwens wel drie prikken nodig om een werkend infuusnaaldje te krijgen, was dan ook blij dat de naald er weer uit kon.
Nadat ik de eindcontroles heb gedaan heb ik toestemming gevraagd om naar huis te mogen en alles was okay en ik ging weer.
De taxi kwam een ruim uur te laat omdat de A12 was afgesloten door ongeluk, tja dat krijg je als mensen achter het stuur blijkbaar spelen met hun navigatieapparaat, dat hoor je van te voren te doen en dat blijkt maar weer want nu knalde de beste man bovenop een ander en chaos.
De chauffeur moest dus helemaal via Breda, de reis verder was erg rustig verlopen zonder oponthoud.
Eenmaal in de straat wilde de riemen niet uit de vergrendeling komen dus stond ik muurvast met mijn rolstoel, ik heb Johannes gebelt end ei kwam even kijken en na wat proberen en bellen met de collega’s en het boekje erbij lieten ze eindelijk los, pffff ik was weer vrij.
De chauffeur baalde en bleef sorry zeggen, alhoewel hij er niets aan kon doen dat hij om moest rijden of dat de vergrendeling haperde, maar hij baalde wel.
Snel naar binnen en aan de koffie, nog wat op de pc gezeten en ben toen lekker mijn bed in gekropen.
De lkaatste maand van deze rond dus aub klik nog even dagelijks
Klik de baner even....bedankt

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.