Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21feb/074

Ik tel tot 10……………

Maandag 19 februari
Ik heb niet veel te melden over deze dag , de woningbouw liet het weer afweten en ik was te boos, moe om iets eraan te doen.
Johannes ging na het werk met wat collega’s gezellig uit eten en kwam dus laat thuis, maar heeft een leuke avond gehad.
Ik heb tv gekeken en uiteraard meegedaan met prijsvragen en heb een mooi 4 persoons VT servies twv 75 euro gewonnen met een spelletje digitale polonaise lopen.
Maar goed een servies is pas compleet als je van alles 6 heb dus door gegaan met spelen en jawel daar was nummer 2, je mag maar 1 keer winnen op je adres dus deze laat ik bij mijn ma bezorgen…..we lopen nu nog steeds door want wil er nog eentje bij winnen voor mensen die ik ken dan heeft die ook alles voor 6 personen.
We zijn laat naar bed gegaan, eerst met Johannes nog even zitten kletsen uiteraard.

Dinsdag 20 februari
Zo vandaag iets langer blijven liggen, was ook nodig en Johannes belde me gezellig wakker rond half 8 want de woningbouw zou tenslotte komen en dat was mooi dan is het klaar als Chrissie komt vandaag.
Maar goed er gebeurde weer eens niets en dus ik bellen en even heel duidelijk uitgelegd hoe het ervoor staat, want na 1100uur ben ik weg en dan ben ik er pas na 1400 uur weer.
Maar dat was okay en na een heftige discussie en diverse woningbouw bobo’s te hebben gezien zou men om 1400 uur komen.
Inmiddels was het tijd en ben ik Chrissie van de trein gaan halen en zijn we gezellig naar de markt op het Lelycentrum gewandeld en vervolgens naar de natuurwinkel en dierenwinkel.
Heel lief al die beestjes hoor………dat witte konijntje is echt een schatje.
Uiteraard liep ik niet maar rolde ik want lopen si er niet meer bij zeker niet die afstanden.
We waren ruim op tijd weer thuis kletsend en wel hebben we ons heerlijk vermaakt en lol gehad.
Gezien de woningbouw niet kwam opdagen stelde ik voor om samen naar Gordiaan te gaan, dat is eht centrum voor het NS Station en daar wat lieve winkels te bezoeken.
Net toen we het plan wilde gaan uitvoeren stond de woningbouw op de stoep maar een uur te laat, moet kunnen en dus ging Chrissie alleen terug naar station, sorry was anders gepland.
Het was super gezellig en we doen het snel nog een keer meis!
De woningbouw begon de muur te voegen en was daarmee zoet tot ff haf 5, wat ook al niet klopte want zou maar half uurtje duren.
Inmiddels was Marjan en Michel aangekomen, Michel moest wat voor school opzoeken op internet en Marjan en ik dronken koffie, mopperend op de woningbouw.
Egbert heeft een zeer mooie baan die erg bij hem past gevonden, Gefeliciteerd!!!!
Dat was nieuws waar ik weer vrolijk van werd., ben echt zo blij voor hem.
Vervolgens kwam Ria nog even binnen hobbelen en toen was iedereen weg en kwam Johannes al snel thuis.
Ik heb toen even overlegd met hem wat te doen voor de verjaardag van Chrissie en het feit dat ze net is gaan samenwonen met Marco, we waren er al snel uit.
Dit is echt leuk en het kwam zo spontaan ,Chrissie is heel nieuwsgierig en als ze dit leest denkt ze pffffffffffff en wil ze het weten maar nee Chrissie niet vissen gewoon wachten tot 3 maart rond 1400 uur zul je het weten LOL
Kreeg een mail van Marco met wat tips over haar verjaardag en die hielp dus wel……THNX
Toen was het weer tijd om naar bed te gaan.

woensdag 21 februari
Gisteren ah dik met de woningbouw afgesproken dat ze tussen half 8 en uur zouden beginnen emt de vloer in de wc te leggen, ik heb tot 3 keer aan toe gevraagd weet je dat heel zeker en het was steeds JA.
Chrissie waas erbij toen dit gesprek plaats vond, erg grappig toch Chrissie? 😉
Nou klop klop op het keukenraam, het is net 7.15 uur en daar staat de kitter, maar ja die si veel te vroeg hoe wil je iets kitten als er niets is, de kitter ging geïrriteerd weer weg, mooi hij geïrriteerd en ik dus ook.
Nou inmiddels is het dus half 9 en nog geen woningbouw en de irritatiemeter loopt op…….. en dan bijna 9 uur komt er net iemand aan de deur en het eerste wat ik zeg is o kijk je bent maar een uur te laat en hij snapt me niet, gesprek gaat verder hij komt de vloer voegen, welke vloer weet ik niet want ik heb nog geen vloer.
Ja zegt hij dan die is er gisteren ingelegd en ik doe de deur open en vraag hem of dit eruit ziet als nieuwe vloer?????
Niet echt antwoord hij dan rustig…..overleg ondertussen tel ik maar tot 1000 omdat ik mijn bloed door mijn aderen voel gaan en ik uit alle macht probeer rustig en beleefd te blijven.
Okay hij weer weg om informatie te gaan halen…..komt terug en zegt nou ik ga zo de vloer er maar inleggen en dan kijk ik vanmiddag wel of het droog is om meteen te voegen, maar ik ga eerst naar nummer bla bla
De discussie was snel gedaan en niets eerst naar bla bla eerst mijn vloer en vanmiddag afvoegen die zooi en anders werk je maar een uur langer.
Ik bleef dan heel rustig praten, maar benen knikken en handen trillen en ik blijf tot 10 tellen, maar God sta me bij als er nog meer van dit soort onzin gebeurt.

Wordt vervolgd………………………

update: 9.45 uur de schilder verschijnt en kan ook zonder wat te doen vertrekken omdat de wc nog lang niet zover is om te schilderen.
Hij komt vrijdag half 10-10 uur weer een kijkje nemen.

update: 14.30 uur de mensen komen weer terug en de vloer is af ongelovelijk maar waar de vloer ligt erin en mijn schema loopt door morgen niets vloer moet rust hebben en ik ook.
Vrijdag kan men dan de boel weer inbouwen en om 10 uur komt de schilder, maar ik weet niet of ik het wel wit wil hebben ik heb het nu mooi blauw dus nog even over nadenken dan maar.
Dat zou inhouden als men dat allemaal doet zo dat vrijdag de wc weer klaar is, euh de ventilator moet er ook nog in maar das niet van belang om te kunnen toiletteren.
Als het vridjag af is heeft men dus 8 werkdagen nodig gehad om de tegels van muur en vloer over de oude heen te plakken en een ventilator in te bouwen, sorry maar dat vind ik erg lang.

Reacties (4) Trackbacks (0)
 1. Drama alom…ow wat een stelletje knuppels Mo!
  Dit is niet meer te volgen. Hoe zei je dat? Ze werken met hun handen? WAAR DAN???? lol

  En wat niet vissen. Mijn sterrebeeld IS VISSEN!! 😉
  Ik vond het ook leuk!
  Next destination is Hoog Catherijne toch?
  Half Maart maar eens doen dan? 😀

  Zie jullie snel! Kus

 2. hoy moon
  wat een problemen dit is bijna te gek voor het programma koude douche van radar of misschien juist wel.
  sterkte grtz pa en yvonne.

 3. @Chrissie, was echt gezellig ondanks de zooi van de woningbouw en ja Hoog Catherijne gaan we doen eind maart lijkt me goed plan.

  @pa en yvonne
  Koude douche /warme douche nou euh meer diepvriesvak …..maar goed we blijven rustig rustig rustig is maar goed dat ze geen rontgen ogen hebben want van binnen grrrrrrrrrrr

 4. Balen dat het allemaal zo tegen zit met die verbouwing! Wat zullen jullie blij zijn als alles af is en alle werklui zijn vertrokken!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.