Onverwacht bezoek van Lianno

Dinsdag 13 februari
We gaan heel even terug naar deze dag, zoals ik al zei zou ik heel wat gaan inhalen aan achterstallige, mail contacten en klusjes die er waren, echter liep dit weer helemaal anders natuurlijk.
Ik ben dus met Penny naar centrum geweest was super gezellig en w ehebben de boodschappen gedaan en nog gezellig samen zitten the en koffielueten bij mij thuis.
Toen ze wegging was het tijd voor de volgende gebeurtenis op de lijst, maar opeens hoorde ik wat gerommel aan de brievenbus en een kind schreeuwen tante Mniek, ik ging kijken en tot mijn stomme verbazing stond daar Lianno met zijn vriendinnetje voor de deur, met een lach van oor tot oor.
Lianno vloog me letterlijk om de nek en stelde zijn vriendinnetje voor, dit is een meisje uit zijn klas die net is verhuisd en woont dus nu in het blok schuin achter mij.
Lianno wist precies dat ik daar ook woonde en kwam langs om hallo te zeggen en liet Chrissie al onze leuke dieren zien en vroeg of hij met haar bij mij mocht spelen op de spel computer. Dat heb ik niet toegestaan, het is namelijk zo Lianno in een pleeggezin zit en dan heb je te maken met regels, hoe leuk ik het ook vind dat hij hier kwam moet ik me aan de regels houden en ik heb geen contact of bezoekrecht en dus heb ik hem het uitgelegd en gezegd dat hij met Chrissie maar buiten moest gaan spelen of bij Chrissie thuis.
Lianno liet me daarop weten dat hij het wel later ging vragen aan zijn moeders en dat vond ik best.
Ik kreeg nog een dikke knuffel en daar ging hij weer, kwam nog even terug om gedag te zeggen en speelde toen en tijdje bij mij voor de deur met zijn vriendinnetje.
Zo trots als hij daar stond en zo verbaasd dat ik was omdat hij me nog weet te wonen, was dit een zeer aangename verassing.
Lianno zie ik niet zoveel en das ook logisch, mijn broertje(zijn vader) heeft 1 zaterdag per maand en dan bezoekt hij veel familie zoals onze ouders (opa en oma) en mij en daarnaast wil hij ook wel eens alleen zijn en leuke dingen doen met zijn zoontje, dus vandaar dat het contact beperkt is en als er dan zoiets gebeurt dan is dat zeer aangenaam.
Lianno is 5 jaar en hier wel regelmatig in het verleden geweest, maar laatste 2 jaar wel veel minder en ik vind het bijzonder dat hij dan precies weet waar ik woon.
kortom de middag was dus iets anders begonnen dan ik dacht en dus heb ik de rest ook anders ingedeeld.

Woensdag 14 februari Valentijnsdag
Ik kreeg van een aantal mensen een hele mooi e valentijnskaart, niet anoniem maar daar hou ik toch niet van en dus deze waren erg welkom en super lief!
Bedankt San, Marjon, Chrissie en Gretha.
Vandaag is mijn forum Prijsvragen-Freaks.com (nl/be) jarig, we bestaan 3 jaar!

Donderdag 15 februari
Vandaag begon chaotisch ik was nog doodop en Johannes zei meteen al blijf nog even liggen tot een uur of 9, de woningbouw komt toch pas laat.
Dat heb ik dus gedaan en heb dus 3 uur diep geslapen, heerlijk dat heeft me goed gedaan.
De woningbouw kwam tegen 10 uur en heeft de beneden wc leeggehaald en een groot gat geboort naar buiten voor ventilatie, beetje vreemd gezicht nu.
Nu moet ik dus boven naar de wc, want alles staat tijdelijk even geparkeerd in de woonkamer.
Nu wachten we op de volgende stap, geen idee wanneer de tegelzetter zal komen, maar dit is dus dag 14 van de renovatie.
Twil, mijn tante (zus van mijn moeder) mailde me en ik had haar al een lange mail gestuurd, was te lang geleden dus was heel hard nodig, we hebben nu een afspraak en ze komt dus binnenkort gezellig dagje naar Lelystad.
De post bracht een brief van Arganout, dat is een organisatie die keuringen doet voor gehandicapte vervoer van Valys.
IK zat al een tijd op uitslag te wachten ik heb tot nu toe altijd een laag budget gehad, dit houd tin dat ik 750 km per jaar mag reizen ad 16 cent de km en daarna betaal ik 1,25 euro per km.
Dat is erg veel geld en erg weinig km, dus wilde ik graag een hoogbudget, gezien mijn rolstoel en ik samen te zwaar zijn voor de NS (meer dan 250 kg mag niet en enkel de stoel is al 160 kg) en ik anders echt blauw betaal aan km vergoeding.
Een hoog budget geeft je per jaar 2250 km voor 16 cent per km en daarna dan 1,25 euro per km.
Ik heb dus vanaf vandaag een hoogbudget en dat maakt me blij, nu kan ik weer meer de hort op en met rolstoel erop uit.
Ik hoef nu niet steeds te regelen dat iemand meegaat en me verplicht gaat lopen duwen, omdat ik met de elektrische niet mee kan in gewone auto en de taxi dus erg duur werd.
Dit is weer eens goed nieuws en ik ben er erg blij mee, laat de zomer nu maar beginnen.
Nu is het tijd voor wat andere dingen die ik nog moet doen en dus tot later maar weer…..

 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Onverwacht bezoek van Lianno

  1. San schreef:

    Wat een leuke verrassing dat Lianno voor de deur stond, dat maakt je hele dag weer goed! Fijn dat je budget verhoogd is! Leuk dat je valentijnskaarten hebt gehad. Valentijn is voor mij ook een dag van vriendschap dus leuk om vrienden een e card te sturen. Ik hoop dat de wc snel af komt, dan is alles klaar! Succes en ik hoop dat je vanaf nu weer wat beter slaapt.

  2. You have some really cool stuff at your site. I’m sure gonna come back here. to forecast game you should be very white

Geef een reactie