Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15feb/070

Medicijntesten W54

Woensdag 14 februari “Valentijnsdag”
Johannes vertrok al op tijd naar Rotterdam en mijn taxi kwam 45 minuten vroeger dan gepland dus om 9 uur zat ik ook op de weg.
Het was druk op de weg en dus deden we er ruim 2 uur over, maar ach ik was op tijd en dat is wat telt.
Het infuus verliep soepel, prikken moest wel weer 3 keer voor het raak was, maar het deed geen pijn wel heb ik uiteraard weer twee blauwe plekken eraan overgehouden.
De uitslagen van de extra onderzoekjes ivm benauwdheid en gewoon beroerd voelen zijn binnen en leverde niet veel op, nu moest ik weer extra bloed geven.
Voor de rest moet ik afwachten op een oproep van het beademingscentrum hier in de regio die zullen dan verder gaan onderzoeken.
Ze gaan nu verder met bloedonderzoek, mijn calcium was oa te hoog en vitamine D ook, das wel vreemd want die krijg je door oa zonlicht en die zon schijnt hier al weken niet dus……
We wachten de uitslagen en verdere gang van zaken weer rustig af.
Eenmaal klaar ben ik na een kort gesprekje met Sjaan weer naar de taxi standplaats gegaan waar maar geen taxi kwam.
Bellen dus er was om half 7 afgesproken en dus om 18.45 uur bellen waar die bleef was al onderweg maar er was vertraging een kwartiertje.
Om 19.00 uur weer gebeld om te horen hoe ver hij was en toen bleek de vertraging tussen 15 minuten en 1,5 uur te liggen, rustig een uurtje afgewacht en toen weer eens gebelt en tot mijn stomme verbazing werd me toen duidelijk dat mijn rit dus niet in de computer was gezet, fijn hoe kwamen die andere mensen aan de informaite die ze gaven, lijkt me uit de duim gezogen.
Ik was behoorlijk geïrriteerd en heb gezegd dat ik niet nog 2,5 uur ging wachten dat zou veel te lang zijn en uiteindelijk hadden ze er eentje voor me om 21.00 uur gevolg was dus wel dat ik pas om 23.00 uur thuis was ipv de gebruikelijk 20.00 uur.
Ik was door en door koud inmiddels en niet omdat ik buiten had gezeten maar de gang van het Erasmus MC is nou eenmaal niet zo lekker warm, ik heb een half uur onder de douche gestaan om weer op temp te komen.

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.