Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

13feb/072

Moe en slapen lukt dus gewoon niet

Zondag 11 februari
Dit werd een rustige dag, beetje uitslapen voor zover dat wilde lukken, het slapen si en blijft een probleem momenteel.
Ook al is de buurman nu wel weer stil en zachtjes toch lig ik nu halve nachten gewoon wakker te zijn, overdag slaap ik nooit want dan kom ik in de nacht in de problemen, maar nu slaap ik dus nog steeds erg slecht end at gaat me opbreken.
We hebben rustig aan gedaan en ik heb een aantal afleveringen gekeken van CSI die ik nog op de band had.
Eigenlijk had ik naar mijn vader gemoeten om een dvd op te halen die hij voor mij had gehaald, maar ja ik voelde me echt niet lekker dus heb niets ondernomen.
In de avond zijn we vroeg op bed gegaan.

Maandag 12 februari
Weer een super slechte nacht gehad, was niet lekker lopen spugen en gewoon beroerd, in de ochtend kon ik dus ook niet om 5 uur mezelf zover krijgen om op te staan en ben dus maar blijven liggen.
Rond half 10 ben ik er dan maar uitgekomen, beroert en niet lekker.
Heb het rustig gehouden de hele dag, heb wat mensen gemaild die ik al even niet had gezien, gesproken of gebelt.
Heb tevens met Yvonne (vrouw vader) even op MSN zitten kletsen, ze waren benieuwd wanneer we kwamen koffie drinken, gelukkig begrijpen ze dat het er even niet van kwam, door de weeks wordt moeilijk Johannes komt rond 7 uur thuis, eten douchen en dan is het eigenlijk alweer tijd om te gaan slapen.
We gaan nu komend weekend opnieuw een poging doen, maar goed dan moet ik toch eerst weer eens goed gaan slapen in de nacht, want mijn lijf houdt dit niet echt vol.
Ik ben een site aan het opbouwen (forum) van en voor Pompe patiënten, ben erg benieuwd of dat wat gaat worden.
In de avond met Johannes samen gegeten en wat tv gekeken en daarna zijn we gaan slapen.

Dinsdag 13 februari
Zo weer een shit nacht achter de rug en dit keer was ook Johannes steeds wakker en liep te spoken, beide dus helemaal kapot vanmorgen.
Vandaag ga ik dan wat dingen inhalen, moet even langs de buren omdat er iets met de pc is, Penny (ex van mijn broertje) komt straks langs en dan gaan we samen even naar de winkels, ze helpt me even omdat ik niet alles mee kan krijgen op de rolstoel.
De hulp Sjoerd komt ook vandaag dus mijn huisje komt weer aan kant en ik moet nog wat telefoontjes plegen naar allerlei instanties kortom het wordt een druk dagje en hopelijk ben ik dan zo moe dat ik vannacht weer eens een paar uur aan één stuk kan slapen.
Morgen weer naar Rotterdam voor een infuus en donderdag komt men de wc beneden slopen en gaat de renovatie dus weer verder, we zijn erg benieuwd hoe lang dit grapje nu weer zal gaan duren.

 

Reacties (2) Trackbacks (0)
 1. Lieve Monique.

  Wat vervelend dat je je zo beroerd voelt.
  Maar wat rustig aan doen. Op is op!
  (geld voor mij ook ff.)
  Mail komt wel..neem lekker tijd voor jezelf.

  Verhuizen is geen pretje maar een verbouwing al helemaal niet!
  🙁
  xxx

 2. Hoi Moon,

  Balen dat je zo beroerd bent en zo slecht slaapt. Groot gelijk dat je rustig aan doet, je moet ook eens aan jezelf denken!

  Goed idee om een forum voor Pompe patiënten te maken, veel succes ermee! Veel sterkte in Rotterdam, ik hoop dat je vannacht eindelijk eens goed slaapt.

  Liefs van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.