Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

11feb/070

Badkamer eindelijk af…….

Vrijdag 9 februari
Zo dag 12 is aangebroken van de renovatie en het wordt er niet echt leuker op.
Men heeft 15 werkdagen nodig om een badkamer, keuken, wc, meterkast te vernieuwen, hier is men al 12 dagen bezig en nog niet klaar met badkamer enkel de meterkast is klaar en die is ook nog eens al gedaan voor de renovatie begon dus eigenlijk is dit dag 13.
Heb veel gebeld vandaag en uiteindelijk aan het eind van de dag was de badkamer dan na veel gezeur af, licht werkt, gekit, gewit en klaar.
In de avond hebben wij dan ook snel de wasmachine en droger terug geplaatst en alles ingericht en schoongemaakt.
Sjoerd, de hulp was er ook en die heeft boven alles schoongemaakt en het papier en plastic overal maar weggehaald, dozen met hun troep naar de container gebracht en nu ziet het er weer schoon en normaal uit.
Maar goed nu de wc nog, gelukkig heb ik net vorig jaar een nieuwe aangepaste keuken gekregen dus die hoeft niet, na de wc is het eindelijk klaar.
En er zijn ook nog wat kapotte tegels in de badkamer, maar goed dat zijn allemaal kleine dingetjes die komen wel.
Johannes heeft op weg naar zijn werk eens teen op de voorruit gekregen en die heeft dus een dikke vete ster in de ruit geproduceerd., echt balen.

Zaterdag 10 februari
Vandaag zijn we begonnen met de vuile was weer weg te werken, schiet al aardig op en ik ben blij dat ik nu weer gewoon kan douchen.
We zijn naar Almere gegaan om de ruit bij Carglass te laten repareren en vervolgens gezellig naar Doemere.
Doemere is groot winkelcentrum en daar zijn we naar Ranzijn, Praxis en nog meer winkels geweest.
We hebben een mooie gitzwarte wc bril aangeschaft voor de badkamer en nog wat andere leuke dingetjes.
Op de terug weg zijn we lekker wezen eten bij HJ Wegrestaurant langs de A6.
Thuis gekomen zijn we eerst aan de koffie gegaan met buuf Wendy, gezellig ze kwam even een spel brengen dat ze won en ik heb gekregen van haar, bedankt Wendy.
Daarna langs de andere buurtjes Herris en Ria gegaan om hun videocamera aan te sluiten op de pc, wat me al snel is gelukt.
We hebben gezellig een drankje genomen en wat lekkers en zoals altijd gingen we naar huis met 2 verse koppen soep, lekker.

In de avond lekker op internet rond gehangen, er is nog veel te doen rond het WK Webcam zitten van de SNS bank.
Ik heb inmiddels op mijn mail aan hen een reactie gehad en daarmee is de mening gegeven en de zaak gesloten, dacht ik.
Het verhaal gaat echter verder inmiddels zijn er meerdere personen daar die posten met namen die fake zijn of geheel anoniem met onze emailadressen erachter.
Men post links naar ons weblog, onze homepagina en ga zo maar door, vreemde is wel dat het mij niet echt uitmaakt dat ze weten wie we zijn, maar ja men komt dan even langs en het enige wat men kan is eigenlijk schelden, onbeschoft zijn en oordelen.
Deze groep mensen (Linda fans) veroordeeld ons omdat wij kritiek hebben geuit over de gang van zaken, dit is geuit op de site van SNSbank en Radio538, wij hebben dat met respect gedaan en zonder te schelden, grof te zijn, maar blijkbaar heeft deze groep geen tegenargumenten en tja dan krijg je dit soort reactie dus terug.
Kortom dit soort reacties met onbeschofte en grove uitlatingen gaan we dus niet toelaten op onze site en daarom is het vanaf nu even zo dat alle reacties eerst worden gescreend en dus niet meteen zichtbaar zullen zijn op het log.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.