Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9feb/071

WK Webcamzitten is een FLOP geworden

Donderdag 8 februari
Vanmorgen zoals elke dag vroeg op gestaan en Johannes naar Rotterdam.
Voor vandaag was er een weeralarm van het KNMI ivvm zware sneeuwval, we zijn benieuwd.
Uiteindelijk viel er wel sneeuw maar hier in Lelystad niet bijzonder veel, jammer.
Ik heb uiteraard vandaag Niekol gesteund e stemmen geprobeerd te regelen op allerlei plaatsen, helaas is ze toch afgevallen.
Ik wil er maar één ding over kwijt en ik denk dat heel veel mensen met mij die mening delen, want de actie is een grote FLOP!
Radio538 en de SNS bank hebben een actie, de actie heeft regels maar helaas gelden die regels enkel voor de helft van de deelnemers, men speelt vals en hoe je het ook went of keert heel veel mensen hebben dit live kunnen waarnemen en men doet eer niets tegen.
In plaats van optreden tegen het vals spelen, worden ze beloond met een finaleplaats en ontkent de redactie alles ondanks dat iedereen het live heeft kunnen zien en horen.
Het spel heeft maar één doel bereikt en dat is dat alles draait om seks, list en bedrog en die vieren hoogtij daar en ik kan er niet bij dat een bank als de SNS zich hiermee heeft ingelaten en hier niets tegen doet en wil doen.
Niekol is in mijn ogen en die van heel veel mensen de enige die 100% eerlijk speelde, niet uit de kleren is gegaan en wordt dus weggestuurd, niet interessant voor het mannelijke publiek die luid en duidelijk hun “behoeftes” kenbaar maken in de diverse logs op de site daar.
Laten we het vooral niet hebben over de foto die rond gaat om stemmen te krijgen voor de deelneemster Linda.
Niekol voor mij ben jij de echte winnaar en zijn de SNS bank en radio538 de grootste verliezers en verder ga ik er maar geen aandacht meer aan geven denk ik want negatieve publiciteit is ook publiciteit en dat verdienen deze twee dus absoluut niet.
Niekol klasse prestatie en er zijn maar weinig mensen die dit op jouw manier na zullen doen.

Ik heb vandaag weer een hele dag verspild met wachten op een schilder en elektricien die niet kwamen opdagen.
De badkamer is klaar voor gebruik, maar geen licht en een niet gewit plafond, half werk dus ook op dag 11.
Morgen ga ik maar eens bellen en melden dat ik wil dat het dan af is, ben de troep en ongein nu echt zat.
Ik ben er zo beu want al zou men dan morgen het licht en plafond doen, dan nog komt men later weer terug om de kapot geknalde tegels te vervangen, dit houdt in de beugel eraf, tegels eruit, nieuwe erin en weer opnieuw de naad kitten.

Ik heb nog een vlucht geboekt voor Moeke2 , want die komt straks samen met mijn moeder terug uit Israel en gaat dan 2 weken later nog een keertje terug voor een kleine 2 weken.
Gelukkig blijven ze terug komen en gaan ze niet daar wonen, maar goed ze hebben het erg naar hun zin daar.
Alles gaat goed met hun en ze maken hele leuke dingen mee.
Een aantal mensen vroegen mij wat ze daar dan doen, nou ze zijn daar als vrijwilliger voor de V.V.I. en helpen mee in een verzorgingshuis waar ook vel Nederlanders verblijven.
Lees er maar meer over op de site van de V.V.I.

Johannes kwam op tijd thuis zonder problemen, want de sneeuwval was erg meegevallen.
Na het avondeten nog wat op de pc gezeten en internet rond gesurft en toen was het weer bedtijd.

 

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, het was leuk je gisteren te spreken op MSN! Balen zeg voor Niekol en goed dat je daar aandacht aan besteed. Leuk dat je moeder en Moeke2 binnenkort weer terug komen. Echt goed werk wat ze daar doen! Prettig weekend!

    Groeten van San


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.