Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

30jan/070

Renovatie dag 8

Dinsdag 30 januari
Zoals elke dag vroeg opgestaan, Johannes naar Rotterdam en ik bleef thuis in verband met de renovatie.
Vandaag hebben ze de vloer erin gedaan en de tegels erin geklopt, mooi hoor.

 De nieuwe vloer met mooie tegels.

Opeens deed mijn telefoon raar en niet meer willen werken, dus UPC gebelt dat was niet echt een grappig gesprek, maar goed er zou in de middag en monteur komen.
Maar al snel was duidelijk wat het probleem was, want er lag water in de meterkast op de grond, grote vochtplek is er nog te zien want er zit ook een gat in dus water liep daardoor weg.

 Kijk en daar in die natte plek stond mijn basisstation van de telefoon dus lekker te soppen.

Meteen de opzichter gebelt en die stuurde a la minuut een loodgieter, maar die kon geen lek vinden en keek samen met een ander alles na maar alle leidingen waren heel.
Kort erop was de oorzaak bekend, de leiding boven was weg en heeft gat nagelaten, de werklui hebben water over de vloer daar gegooid zodat het cement beter pakt, logisch.
Deze mensen wisten niet dat daar een gat in de vloer zat en dus kwam dat water zo de meterkast in en op de grond in de meterkast stond mijn basiskast van de telefoon.
Deze is nu letterlijk verzopen, niet meer werkend en helaas pindakaas einde van mijn mooie Siemens SL740 met SL74 waarde 289 euro.
Dus met de opzichter in overleg en heb na dat overleg meteen een nieuwe besteld, uiteraard is deze niet te krijgen dus een andere uitgezocht, een eerder model met dezelfde functies als deze, rekening bedraagt 331 euro.
De opzichter komt vrijdag langs de oude halen en de nieuwe betalen, heel keurig en snel geregeld.
De nieuwe komt morgen dat was het snelste wat ik kon regelen en dus zolang die van mijn broertje hier, die gaat toch varen en mist hem dus niet, nu ben ik dus weer bereikbaar en kan ik zelf bellen.
Kortom allemaal ellende maar goed geregeld en dus weer snel vergeten denk ik.
De badkamer gaat goed, vloer ligt erin en het wordt erg mooi!
Het lijkt me wel erg krap te worden voor wc met beugels aan beide zijde en dan ernaast nog douchen, maar goed dat is nu moeilijk te zien of te meten gezien we nog niet op de vloer mogen lopen.
Vervolgens heb ik de gang en trap schoongemaakt er lag allemaal cement zand, dat hebben ze verloren met het heen en weer lopen.
Moet er niet aan denken trap op met 2 emmers, trap af met twee lege emmers en dat steeds weer opnieuw en geloof me het waren heel wat emmertjes.
Johannes komt nu net binnen lopen, het is inmiddels ook al kwart over zeven, wij gaan dus wat eten en dan is het al gauw weer bedtijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.