Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

25jan/072

Leuke prijzen

Ik heb  2 mooie spellen gewonnen:
Banana Express

Banana Express is een spel voor kinderen van 4-8 jaar, waar een aapje met een dobbelsteen op een banaan rond een avonturen-eiland vaart. Er zijn drie verschillende avonturen (de hangbrug, de slangenglijbaan en de palmboom). Wie als eerste drie (evt. verschillende) avonturen heeft voltooid, is de winnaar van het spel.

Koetje Boe


Verkozen tot Speelgoed van het Jaar 2006 in de leeftijd 0 - 4 jaar  
In dit vrolijke spel gaat het erom dat je als eerste je paard, schaap, koe of varken compleet krijgt.Je luistert naar het dierengeluid dat uit de stal komt. Van dat dier mag je nu een onderdeel pakken. Zo kan het dus gebeuren dat jouw varken een koeienkop krijgt, en misschien later zelfs het achtereind van een schaap! Da's een raar dier geworden! Dat kan de bedoeling niet zijn.De onderdelen die niet bij jouw dier horen moet je zien in te ruilen voor passende delen. Misschien zitten die wel aan het schaap van een tegenspeler...?Koetje Boe is een spannend spel voor jonge kinderen.Inhoud: stal met dierengeluiden, 20 prachtige dierendelen, een weiland, speelbord, dobbelsteen en speelfiguur, inclusief batterijen.
Aantal spelers: 2 - 4
Leeftijd: 3+

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Leuke prijzen, gefeliciteerd!!

  2. Wat een leuke prijzen!!!! gefeliciteerddd


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.