Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jan/070

Weekend!

Zaterdag 6 januari en Zondag 7 januari
Eindelijk weekend, uitslapen konden we, maar helaas ik was al om half 7 klaar wakker en was dus om 7 uur beneden, Johannes heb ik laten liggen tot half 11 en met koffie op bed gewekt.
In de ochtend hebben we thuis gezeten en gerommeld, de hulp is op vakantie en dus moesten we zelf aan de bak.
In de middag zijn we wat boodschappen gaan doen en hebben we naast de dagelijkse boodschappen, ook meteen voor beide pc’s een USB hub gehaald, je komt al gauw tekort van die USB sloten.
Johannes heeft ze aangesloten en ik heb meteen mijn bureau anders ingedeeld nu heb ik meer ruimte.
Begin van de avond kwam Moeke 2 en Petra (nichtje) even langs spullen brengen en omdat Moeke 2 wat vergeten was zou die later nog even terug komen.
Was leuk dat ze even samen langs kwamen op weg naar het restaurant om te eten.
Ik heb nog wat voor de tv gehangen en toen kwam Moeke 2 al weer terug met de laatste spullen en we dronken nog iets en toen heeft Johannes haar een slinger naar huis gegeven met de auto.
We gingen laat naar bed en ik was echt totaallos, was al vroeg op en hoopte door laat te gaan slapen zondag ook wat te kunnen uitslapen.

Zondag werd ik dan wel om half 6 al wakker maar na even op de rand zitten van mijn bed ben ik toch weer gaan liggen en viel in slaap, ik bleef liggen tot 10 uur mooie tijd voor een zondag.
Vandaag is de dag dat mijn moeder en Moeke 2 samen voor 2 maand naar Israël gaan.
Ze zijn goed aangekomen en hun vlucht had 1 uur en 12 minuten vertraging.
Johannes en ik hebben lekker thuis gerommeld achter de pc en een film gekeken terwijl we gezellig aan de kaasfondue zaten…afscheid van 2 vrije dagen.
Het was een rustig en lekker weekend!

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.