Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

5jan/070

Vroeg uit bed en vroeg in bed

Donderdag 4 januari
Vanmorgen zaten we dus gewoon weer om half 6 aan de koffie, valt me mee want we worden nog steeds voor de wekker gaat wakker.
Johannes ging tegen een uur of half 7 al rijden en ook dat gaat nog goed, geen files en steeds om 8 uur op zijn werk.
Hij kan dan rond half 5 aan de terug reis beginnen en ook dat is tot nu toe goed gegaan en tegen 18.00 uur komt hij dan thuis, samen eten kan dan gelukkig wat vroeger.
Ik vermaak me wel thuis, de poezen slapen heel de dag en zien mij en het eten dat ik ze geef niet staan, ze zijn echt gehecht aan Johannes, dus hun ritme is nu baas weg, slapen en zodra Johannes binnen komt begint het miauwen een compleet concert om eten en aandacht, eten staat er dan allang, maar ja dat is van mij en willen ze dus niet en meestal doet Johannes dan even of hij het neerzet en dan eten de dames, lekker eigenwijs.
Het is wel wennen, maar ook wel lekker nu wachten op de zomer dan wordt het leuker dan is het tenminste licht in de ochtend en wordt het zonnig en warm weer…nu is het koud en donker.
Verder kwam de buurman ook nog even langs en die heb ik even geholpen met iets over de pc.
In de avond kwamen mijn moeder en Moeke2 nog heel even langs, was kort want ik wilde op tijd naar bed en men belde om 20.30 uur en was er rond 20.45 uur en tja ik had het al gezegd om 21.30 uur over en naar boven en dus jawel dat gebeurde en we lagen er weer mooi voor 22.00 uur in.

PRIJZENRETOURTJE KLIK AUB

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.