Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4dec/062

Feestweekendje…..

Zaterdag 2 december
Johannes kon uitslapen en ik was al vroeg op om taart te bakken voor zondag, heerlijke appel kruimel taart en een appel/aardbei kruimeltaart.
In de middag zijn we naar Zwolle gereden, Atteke is namelijk gelijk met Johannes jarig.
Daardoor zijn we dus eigenlijk niet vaak bij elkaar op de verjaardag, dit keer had ik met de dochters een verassing zij zouden zorgen dat ze thuis zou zijn en niet zeggen dat wij kwamen en dus het was echt een grote verassing.
Het was een heerlijke middag en zeer gezellig, samen heerlijk pizza gegeten en heel veel gelachen en gekletst.
Dames (Atteke, Sanne en Imke) het was weer super gezellig!!!
Ben dan ook blij dat jullie 13 december weer hier komen buurten.
We gingen pas tegen half 12 naar huis………eenmaal bij Lelystad werden alle auto’s aangehouden om te blazen en dat was dus het eerste cadeau op Johannes zijn verjaardag, geen alcohol op dus kreeg hij een BOB sleutelhanger.
Thuis nog ff nagekletst en toen gauw bed in.

Zondag 3 december.
Vandaag is het zover Johannes is 44 en samen zijn we nu precies 80 jaar ha ha
In de ochtend lekker rustig aan gedaan en spullen klaargezet.
Even in het forum en op internet rond gehangen en toen kwamen de eerste mensen.
Het werd een grote groep en was super gezellig, Marjan, Sylvia, Michel, Stormwitch, Elis, Jan, Petra, Laura, Jerry, vader en Yvon, Moeder, Moeke 2, Pietje, Marco, Christina, Ina, Inge en Hannekle (zus en nichtjes Jo)  Mieke, kortom hele groep en het was super gezellig.
Johannes heeft hele leuke bonnen, flesjes met drank, 2 guppy’s en 2 karpertjes voor aquarium, 2 kaartjes voor Thermaalbad Arcen, 3 pakjes smaakjes koffiepads tofee, kaneel & hazelnoot en een cadeau verpakking van FA gekregen.
Johannes is dus echt verwend vandaag.
Het eten deed ik simpel, in totaal waren we met 11 man en heb ik ieder een keuze laten maken uit kip, kebab of burgers en vervolgens met patat, rijst of Turks broodje.
Het was gezellig en lekker en aan het eind van de avond was iedereen naar huis, snel even de afwas opgeruimd en toen even op internet, moest de uitslag van de Sinterklaas prijsvraag nog bekend maken.
Stormwitch en Grotemeid trokken de winnaars, bedankt hiervoor!
Tot slot wil Stormwitch en Grotemeid nog hartelijk danken voor hun hulp zij zorgden voor de gasten hun drankjes en hapjes daardoor hoefde ik niets te doen en kon Johannes ook rustig aan doen, dit was echt toppie mieden!

Moe maar voldaan, want dit was een heerlijk weekendje zo.

Marco alles vergeten en vergeven hoor kanjer ik zie je snel weer....vrijdag 8 december in de middag, ik kijk er naar uit.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Een karper én een Gup in 1 bak?

  2. Wat leuk dat jullie het zo gezellig hebben gehad! Johannes heeft leuke kado’s gekregen lees ik.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.