Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22nov/061

Medicijn testen W42

Woensdag 22 november Verkiezingen tweede kamer 2006!
Hellaas was het vandaag tijd om weer naar Rotterdam te gaan, dus kon ik zelf niet naar de stembus.
Vandaag had ik een afspraak met de hand/pol specialist, na 4 jaar klachten werd het toch tijd om daar eens goed naar te laten kijken.
Dus kwam de taxi al om 7.15 uur, ik moest er om 10.00 uur al zijn.
Het was een aardige vrouw, maar dat maakt nu niet uit want in januari is zij er niet meer en heb ik alweer een ander.
Ze heeft het goed onderzocht en haar eerst conclusie is niet wat ik wilde horen……verre van zelfs.
Op 21 december mag ik dus een keer terug voor echo en röntgen foto’s van de linker pols, de rechter pols alleen röntgen foto’s.
Haar conclusie is voor rechts, ruimte in het gewricht wat de problemen veroorzaakt.
Mijn linker pols is het grootste probleem en heeft in haar idee meerdere oorzaken naast de ruimte in het gewricht vermoed ze een vorm van carpale-tunnelsyndroom en een peesschedeonteking aan de bovenzijde, dit laatste is dus een vorm van RSI en is vaker in combinatie met een carpaal tunnel syndroom
Als haar conclusie klopt zal er wat aan gedaan moeten worden, maar daar wil ik nu niets van horen de foto’s en echo zullen haar bevinden al dan niet gaan bevestigingen.
Alles wijst er in ieder geval op dat deze drie zakend e oorzaak kunnen zijn van de klachten die ik heb.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik meteen een kater heb elke keer als ik een nieuwe arts krijg, krijg ik meteen weer allerlei nieuwe ziektes op mijn bord geplaatst en ik heb daar een beetje schoon genoeg van, maar goed we zullen het wel horen in januari van het volgend jaar als ik de uitslagen zal gaan krijgen van de foto’s en echo.
Na deze afspraak eerst buiten zitten roken en met Johannes gebelt.
Ik had echt frisse lucht nodig na de brand in Erasmus afgelopen zondag stonk het deel van het ziekenhuis waar ik was zo goor dat mijn maag mijn ontbijt niet langer kon vasthouden en ik was dus meteen misselijk.
Gelukkig was de afdeling waar ik mijn infuus kreeg niet bedolven onder de smerige brandlucht.
Het was wel duidelijk dat er veel problemen zijn geweest die ze heel netjes hebben opgevangen na de brand, maar ja die lucht krijg je nou eenmaal niet 1,2,3 uit zo’n gebouw, echt ongelofelijk goor dus.
Na het eten kwam al vrij snel het infuus en dat verliep verder prima.
Ik heb een gesprek gehad met de arts over wat de specialist heeft gezegd en hoe het verder zal gaan………..de trial verloopt verder zonder problemen.
De trial zit er bijna op nog 5 keer een infuus, 1 nacht slapen en 2 testdagen alvorens ik dan op Valentijnsdag 2007 (14-2) voor het eerst definitief het echte middel zal krijgen.
Ik weet niet wat ik nu krijg, maar gezien mijn situatie denk ik dat ik placebo heb maar dat is een gokje want het is moeilijk te voorspellen want het is een zeer langzaam werkend middel en de eerste verbeteringen zijn echter enkel in metingen waar te nemen en niet direct door de patiënt.
We zullen het wel horen volgend jaar……….

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Goh Moon wat een gedoe weer. Het houdt maar niet op he met alle ellende. Hou je taai, rustig aan bijkomen van alles! Ik spreek je snel op MSN.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.