Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

22nov/060

Bureaucratisch gedoe bij de ABN-AMRO

Zo hier zijn we weer, na een stilte die werd veroorzaakt door de griep zijn we nu weer zover dat we gaan loggen.
Ik heb dus sinds 8 november met griep lopen rommelen, keelpijn, verkouden, hoesten en spierpijn.
Nu zijn we door de verkoudheid heen, de keelpijn zakt langzaam weg en het hoesten si zo goed als over.
De slapenloze nachten zal ik nu wel gaan inhalen, heb een aantal keer zittend geslapen, tja een mens moet wat.

Vrijdag 17 november ben ik voor het eerst weer naar buiten gegaan samen met Johannes even het centrum in voor wat boodschapjes.
Ik moest oa even langs de ABN-AMRO om mijn spaarrekening van mijn nieuwe naam te voorzien en meteen Johannes als mede rekeninghouder te laten vermelden.
We waren snel aan de beurt, maar het duurde wel erg lang en als ik geweten had wat ik nu weet had ik het waarschijnlijk nog lang niet gedaan, wat een bureaucratisch gedoe BAH.
Ongelofelijk bijna een half uur lang bezig geweest en toen we eindelijk de bank verlieten, hadden we beide een kleine 10 keer een handtekening gezet en we waren 15 A4 printjes rijker………..
Verbaasd zijn we er nog steeds over wat een gedoe, tijdrovend, kostbaar en geen woorden voor.
Na dit gedoe zijn we maar even wat gaan drinken en een hapje eten in een leuk tentje, vervolgens naar de Hema en wat andere winkels geweest.
Ik moest een nieuwe handtas hebben en slaagde er voor 2, jawel ik kocht er meteen maar 2 omdat ik niet kon kiezen en voor Johannes een nieuwe portemonnee en een mapje voor zijn paspoort.
Kortom lekker gewinkeld en ik was meteen op……..maar het was wel erg leuk.

Het weekend hebben we dan ook niet veel meer gedaan op wat kleine dagelijkse boodschappen.
Mijn chatmaatje Marco liet me weten via mail dat hij in het weekend wilde komen koffie drinken en wat cd’s terug brengen die hij en zijn meisje van ons leende.
Ik heb niets meer gehoord en hem niet gezien, gehoord of iets gelezen, bedankt Marco, ik neem aan dat je vast een goede reden hebt………….ik wacht dus wel op een reactie.

Maandag heb ik wat dingen geregeld qua administratie en heb ik veel geslapen, ik moet het toch inhalen.
Dinsdag sliep ik nog toen de woningbouw belde, in reactie op mijn telefoontje van maandag, ze wilde komen praten.
Dus dat gebeurde ook en resulteerde in dat er in januari tijdens de renovatie toch ook een hele nieuwe badkamer wordt gemaakt hier, ondanks dat ik een jaar of 24 terug alles al nieuw kreeg.
Houdt dus in dat ik in januari weer een fijne puinhoop zal hebben, maar het wordt dan wel weer mooier, geen leidingen meer zichtbaar en nieuw kleurtje.
Verder gaat men de keuken afronden en de wc vernieuwen beneden, grote verbouwing dus maar met vast een heel mooi resultaat.
Na een uurtje waren ze weer weg en hebben we nog ff koffie zitten leute met de hulp Sjoerd, die zal dezelfde renovatie krijgen in zijn huis.

Mijn internet vriendin San is ook gelukkig weer thuis uit het ziekenhuis en voelt zich stukken beter, hou vol San en geniet van elke dag, elke dag is een feestje waard.

Uiteraard hebben Johannes en ik veel tv gekeken de laatste tijd vooral over politiek.
Freek de Jonge was kei goed en heerlijk om hem nu op tv te zien, in 2003 was in ook bij hem maar dan in het theater.
Woensdag was weer dagje Rotterdam die zal ik verder apart posten.
Vandaag was het dan de dag van de verkiezingen en helaas is nu duidelijk dat de CDA de grootste is……maar de grootste winnaar is de SP en nu maar afwachten hoe het verder zal gaan lopen.
Ik vrees wel dat we voorlopig niet af zijn van de beste man met het playmobiel kapsel.
Maar de Nederlandse bevolking is luid en duidelijk geweest, we willen het allemaal socialer dus het CDA mag dan de grootste zijn maar hun beleid zal toch dienen te wijzigen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.