Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12okt/061

Medicijn testen W34 en W36

Woensdag 27-09 / 11-10
Het gaat prima in Rotterdam, de taxi haalt me thuis op rond half 10 en rond half 7 in de avond ga ik steeds terug naar huis.
Sjaan en Irma verzorgen ons op de afdeling en doen de nodige testen van bloeddruk, hartslag enzovoort.
27-09 was ik erg moe en heb ik merendeel liggen slapen, de dag was om voor ik er erg in had.
11-10 was ik gewoon weer wakker en heb ik gekletst met Irma die 14 weken zwanger is, Gefeliciteerd en een hele fijne en goede zwangerschap toegewenst.
Verder gespeeld op mijn gameboy en dan is de dag ook zo om.
Het prikken ging weer even fout 3 keer en toen pas raak.....jammer en helaas dan dit keer deed de naald zoveel pijn dat ze de boel onderbrak en op mijn verzoek de andere arm nam, dat ging bij de tweede poging gelukkig wel goed.
De arts kwam nog even langs en ik heb wat dingen voorgelegd die spelen zoals de pijnlijke pols, rug met heupen en het dode gevoel in bovenbeen bij het staan.
De rug en been zal ik voor naar Utrecht moeten , mijn Prof W en mijn pols daarover gaan ze eens kletsen naar wie ik daarvoor zal moeten, mar er wordt aan gewerkt, gelukkig want ik ben die pols meer dan zat.

Volgende keer is het W38, das dus weer testweek, 2 dagen op en neer, want dit keer geen hotel ik wil gewoon thuis slapen en hoop dat dit bevalt.
Moet dan wel om 9 uur in Rotterdam zijn en dat houd tin rond half 7 vertrekken met taxi das wel vroeg maar ik slaap dan wel lekker thuis in eigen bedje.
Maar goed nu eerst even 2 weken pauze...............ik kan nog steeds niet bevatten dat ik de rest van mijn leven elke twee weken een infuus zou moeten halen hier of daar, kost veel energie en ik tel dus af......naar 31-1/1-2
Dat is de laatste keer van de trial, waarom tel ik af geen flauw idee, ik heb het idee dat ik placebo ontvang en weet dat ik daarna (15-2) voor het eerst in ieder geval het echte middel zal krijgen.
De reisjes zullen dus blijven voorlopig naar Rotterdam, want zij moeten je begeleiden met het echte middel en zien of je geen bijwerkingen zal krijgen en alles wel goed gaat, in de loop van de tijd zal men kijken of het dichter bij huis kan, maar dat horen we vanzelf wel.
Einde trial si dus niet einde infuusjes.....nee helaas heel mijn leven zal ik elke twee weken een 3 uur en 17 minuten durend infuus moeten nemen.
Dit is gewoon een feit, een feit die me nog steeds benauwd, maar waar ik geen keuze in heb, die keus is gemaakt toen ik besloot mee te doen aan de trial alleen besefte ik toen nog niet hoe zwaar het zou zijn of hoe veel tijd erin zou gaan zitten en vooral al je energie die je er aan kwijt bent.
Positief is wel dat er goede resultaten zijn te verwachten bij langdurig gebruik, ik maak kans op misschien en iets beter lijf en dat is toch wel iets waar ik heel veel voor over heb.
kortom kiezen op elkaar en we gaan gewoon door, ik hoop dat het ooit zal wennen en normaal gaat worden

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Moon, ik kan me voorstellen dat het erg zwaar is. Elke keer weer op en neer naar Rotterdam, voor een infuus, dat valt echt niet mee. Ik wens je heel veel sterkte met alles!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.