Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

2okt/061

Verjaardag gevierd

Zaterdag 30 september.
We hebben eerst beetje uitgeslapen en toen rustig de dag begonnen.
Johannes ging nog even naar de winkels en ik bleef thuis en hoorde opeens uit de gang Tante zusje ….tante zusje al meteen viel het kwartje mijn neefje Lianno en zijn vader (mijn broertje) stonden als verassing voor de deur.
Niet veel later volgde er meer visite mijn moeder, Twil, Moeke2, Marjan & Egbert met hun 2 kids, Herris &Ria en tot slot kwam Penny er ook bij.
Ik heb een hele mooie kaarsenset gekregen van Ria & Herris, waardebonnen van mijn broertje en zijn zoontje, bloemen van tantes & mijn ma, geld in vlop van mijn ma, een heerlijk Doveset van Marjan & Egbert met kids, olielamp van Penny en een grote bos bloemen van mijn man Johannes dus.
Kortom ik ben wederom erg verwend door vrienden en familie.
Ik heb ook via een verjaardagskaart een button gekregen daarop staat mijn leeftijd is hoger dan mijn IQ, das echt humor..........
Het was een huisje vol maar we hebben het erg gezellig gehad met zijn allen.
Toen iedereen weg was ben ik dan ook vrijwel meteen gaan slapen.

Zondag 1 oktober.
Dagje rust, opgeruimd na het feestje en Petra mijn nichtje kwam langs in de middag was erg gezellig.
Zij gaat het fotoboek maken samen met haar zus, ik kijk er al naar uit ons trouw foto boek.
Ik heb verder wat op internet gezeten en tv gekeken en vooral rustig aan gedaan.
In de avond heb ik United Flight 93 gekeken, de film over het laatste gekaapte vliegtuig op 11 september 2001 dat uiteindelijk zou zijn neergestort.
Ik tik zou zijn, omdat ik na het zien van Loose Change second edition er wel twijfel over heb of het wel is neergestort.
De film viel tegen, gezien er nu veel meer en vooral andere feiten bekend zijn, maar als je er naar kijkt als een simpele film is hij wel goed, maar helaas was dit waar gebeurt.

Maandag 2 oktober
Vandaag ben ik maar weer eens van ellende een halve dag op bed gebleven.
Om 12.00 uur precies ging dat stomme luchtalarm weer af, dat klinkt zo hard in mijn huis maar ja het meot getest worden, maar leuk is anders ik vind het werkelijk een afgrijzelijk geluid.
In de middag wat gerommeld in huis aan huishouden en vervolgens wezen winkelen ivm de verjaardag van buuf Ria.
Eind van de middag zijn we naar Ria gegaan om haar verjaardag te vieren, dit was erg gezellig en Herris had weer een heerlijke vissalade gemaakt.
Tegen 2100 uur zijn we naar huis gegaan en nu ga ik even internet op en tv kijken en dan weer lekker een douche nemen en bedje in.
Ik ben erg moe de laatste tijd en heb veel last van pijn in rug/heup en pols, pijn waar geen pijnstiller tegen helpt en pijn waar je enorm moe van wordt.
Zal allemaal ooit wel weer beter gaan en tot die tijd gewoon rustig doorgaan.

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Wat leuk dat Lianno onverwachts op visite kwam samen met je broertje. Je bent lekker verwend met mooie kado’s, maar dat verdien je ook! Fijn dat het gezellig was.

    Hoe is het met de beestenboel, hebben ze het naar hun zin in hun nieuwe behuizing?

    Ik kan me voorstellen dat het erg vervelend is als je lijf niet wil. Pijn waar geen pijnstiller tegen helpt is vreselijk en erg vermoeiend. Daar weet ik helaas ook alles van.

    Doe het rustig aan, we hopen op betere tijden. Sterkte en veel liefs van San.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.