Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15sep/062

Prijsvragen…wie niet invult, wint ook niet!

Donderdag 14 september.
Vandaag veel in huisje gedaan, zal blij zijn als de hulp weer terug is.
Ik heb mijn soaps zitten kijken, liep nog steeds achter en ook met CSI.
Johannes en ik hebben veel informatie gezocht op internet over Axel en Lotte, zijn weer heel stuk wijzer geworden.
De bedankkaartjes van ons huwelijk zijn de deur uit, we hebben echt genoten van deze dag.
Ik ben bezig geweest om de film te maken, er is gefilmt op ons trouwen en dat moet nu gemonteerd worden, is nog niet echt gelukt, maar ik blijf het proberen en ondertussen zie ik het steeds weer 🙂
Marjan kwam nog even langs wat spullen halen en we hebben even lekker koffie gedronken, Michel haar zoon was er ook dat was erg gezellig.
Ik probeer contact te krijgen met mijn chatmaatje Marco, gezien hij verroegd weg is gegaan op ons huwelijskfeest en er daarna klaarblijkelijk volgens de mail van zijn vriendin Chrissie vanalles is gebeurt.
Maak me zorgen, maar goed geen bericht goed bericht zullen we maar zeggen, maar ik zou me stukken beter voelen als hij zijn MSN gewoon weer eens aanzette!
Verder ben ik druk bezig om de prijsvragen in te halen  liep zo'n ongelovelijke tijd achter, sinds begin vande maand bijna niets ingevult.
Daarna lekker gaan douchen en slapen.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, leuk lijkt me dat om de film te monteren. Echt leuk dat er gefilmd is want zo kun je de dag steeds weer opnieuw beleven! Ik hoop dat je snel contact krijgt met je chatmaatje want ik kan me voorstellen dat je je zorgen maakt.

  2. Chatmaaatje marco…heeft wel sms gestuurd om te latenw eten dat hij even niet bij zijn pc is deze week dus we zullen het wel zien.
    Geen bericht is goed bericht bij hem dus komt wel goed.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.