Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8sep/062

aftellen …….

Nog 1 dag, 6 uur, 30 minuten en 30 seconden als ik dit post.....

Vandaag is de laatste dag en jawel de zenuwen winnen terrein, was dus al vanaf 4 uur vanmorgen geabboneerd op de wc en dus om 7 uur was ik beneden.

Voor nu maar even een logje om mijn klikspellen vooruit te krijgen, dus willen jullie de volgende 3 links gewoon even klikken en dan het venster weer sluiten.

Prijzenretourtje

Prijzenschip

Gadgetdealer

Mijn dank is groot...........

Reacties (2) Trackbacks (0)
 1. Morgen is het zover. Ik kan me voorstellen dat je de uren en minuten aftelt. Morgen geven jullie elkaar het jawoord! Morgen is jullie dag en ik weet zeker dat het een geweldige dag wordt samen met familie en vrienden. Jullie zijn een prachtig paar en ik weet zeker dat je een prachtige bruid bent en Johannes een mooie bruidegom. We zien de foto’s later wel dan kunnen we meegenieten!

  Lieve Moon en Johannes geniet ervan, ik wens jullie (ook namens Maurice) een schitterend huwelijksdag!

 2. Hallo Moon en Johannes,

  nog een paar uur en het is zover, wij wensen jullie daarom nogmaals een hele fijne en zomerse dag toe 🙂

  enne wij hebben net besloten dat wij even een kijkje komen nemen bij jullie, ik ga zo een spandoek maken namens alle freaks hahahahaha en ik neem natuurlijk me foto toestel mee ( lol ) nee hoor geintje of toch maar wel 🙂

  jullie zien het wel en anders zien wij jullie wel.
  dikke kus en knuffels


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.