Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3sep/063

Binky kom op jongen wordt beter!!!

Zondag 2 september.
Nog 6 dagen…opeens geen weken of week meer, maar dagen………
De zenuwen winnen nu echt terrein, hoofdpijn, buikpijn en onrustige nachten doordat ik de meest erge scenario’s de revue laat passeren in mijn dromen.

Ondertussen  kreeg ik ook wat berichten die mij de schrik om het hart bezorgen…..
Vandaag van mijn moeder, ze was gevallen met de fiets en dat was een behoorlijke smakker die ze heeft gemaakt.
Bedankt , ja ik kan het niet laten ik moet de taxi chauffeur op  Centraal station  Lelystad even bedanken, de stoel zat erg lekker en tja het regende dus wij begrijpen volledig dat U bleef zitten en mijn moeder het zelf liet uitzoeken, bedankt.
Mensen bedenk nou voortaan eens dat je zelfs met een valpartij van je fiets hulp kunt gebruiken of een aardig woordje.
Maar goed broek kapot, fiets kan naar de schroothoop en dan heeft ze natuurlijk zichzelf wel bezeerd kapotte knie, schaafwonden en de blauw plekken zullen haar ook nog wel gaan bezoeken, maar gelukkig want het had erger kunnen zijn.
Ma sterkte met je herstel en je weet het, bel als je vastloopt met je nieuwe fiets aanschaffen, wij zijn er voor je en helpen je altijd!

Eerder deze week belde een oom mij op, oom Rien en tante Sandra uit Aalsmeer.
Rien is de broer van mijn vader, mijn vader heeft 1 zus (overleden) en 2 broers.
Ik heb enkel contact met Oom Rien en Tante Sandra, dit is eigen keuze de rest zie en spreek ik nooit en das al jaren zo.
Rien en Sandra hebben geen kinderen of eigenlijk wel, Binky.
Binky is een Malteeuws Leeuwtje en een schat van een hond, bijna 13 jaar oud.
Binky gaat overal mee naar toe en is in mijn ogen een soort neefje van mij, het is hun kindje.
Rien en Sandra waren op vakantie en die zou tot 12 september gaan duren, in Ermelo en ze zouden daar van de camping af naar onze trouwdag komen.
Afgelopen week werd Binky erg ziek dus nar de dierenarts met hem, 3 dagen infusen toen zijn ze naar huis gegaan en de eigen arts.
Binky had al eerder wat medicijnen ivm hartproblemen en nierproblemen, maar door de medicijnen was het een normaal hondje, je merkte niets van zijn gezondheidsproblemen.
Nu was het echt mis, lusteloos, niet eten, niet drinken en zijn bloedwaarden waren helemaal fout, de nieren doen iets niet goed.
Het is nog niet duidelijk wat er nou aan de hand is, maandag wordt er opnieuw een bloedonderzoek gedaan om te kijken hoe het nu gaat.
Rien vertelde aan de telefoon dat Binky nu wel weer wat dronk en kon lopen dus dat klinkt heel goed.
We hebben een tijdje aan de telefoon gezeten en ik hoop oprecht dat Binky herstelt en nog een paar jaar bij hun blijft, dat is toch niet teveel gevraagd een hond moet toch wel minstens 15 jaar kunnen worden?
Rien en Sandra zullen Binky voor alles laten gaan en niet alleen laten of nu bij een ander onderbrengen en dat vind ik heel terecht, dit houdt wel in dat het nu heel onzeker is of ze aanstaande zaterdag bij ons huwelijk aanwezig kunnen zijn.
Rien en Sandra sterkte en mocht het niet anders kunnen, dan kom ik na mijn huwelijk wel langs met de film en dan heb je het toch indirect meegemaakt, maar ik hoop van ganser harte dat jullie erbij kunnen zijn, maar Binky gaat voor alles en zo hoort het ook.
Wij duimen voor jullie!

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Hoi Moon, wat een rotberichten! Je moeder wens ik een spoedig herstel toe. En voor Binky zal ik ook duimen!

  2. Wat een rot dingen zijn dat altijd he, zo’n valpartij. Ik hoop dat ze snel weer opknapt! En dan dat lieve hondje, gaat het al wat beter met hem? We zullen voor hem duimen!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.