Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18aug/060

Medicijn testen W28

Afgelopen woensdag was het weer tijd voor een infuus in Rotterdam.
Dit zou de dag samen zijn met Jan K, mijn maatje, maar helaas bleek dat niet te kloppen dus Jan was er dinsdag en ik gewoon op woensdag.
Jan had voor mij twee handschoenen opgeblazen en er gezichtjes opgetekend en ze in bed gestopt, er staan 4 bedden op de kamer dus dat was wel grappig.
Het infuus liep prima, er was wel weer wat gewijzigd in de protocollen.
Gezien er twee mensen tijdens de trial problemen hebben ondervonden is de boel veranderd, men geeft nu sneller een hogere dosis via infuus en de hoogste stand is nu lager dan voorheen.
Het ophogen gaat nu dus sneller…..voor mij niet echt groot verschil ik doe er nu alleen geen 3 uur 17 minuten meer over een infuus maar 3 uur en 47 minuten.
Ik heb tijdens infuus filmpje gekeken The Keeper , was niet zo bijzonder en verder heb ik wat zitten spelen, ik had namelijk Spyro 2 geleend voor de ps2.
Leuk spel deel 1 had ik uit dus nu deel 2 maar eens proberen, gaat me wel wat maanden kosten denk ik 
Verder kwamen er nog wat mensen langs zoals altijd Nadien die had een handtekening nodig, ik heb ze toestemming gegeven om video-opnames van mijn onderzoek te gebruiken als voorlichting.
Prof W kwam even kijken hoe het ging en zijn vervangsters kwam vertellen dat de protocollen veranderd zijn.
Sylvia de fysiotherapeut kwam gewoon even hallo zeggen en kletsen over mijn mailtje, want ik mailde haar de prijsvragensites en al mijn persoonlijke sites op haar verzoek.
Ik geloof dat de mensen in Erasmus MC niet zo op de hoogte zijn van de wereld prijsvragen en dat is dus erg leuk om ze daarover te vertellen.
Verder was alles goed en was ik al om half 6 weer klaar en  ging weer lekker naar huis.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.