Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4aug/060

Medicijn testen W26

Gisteren weer op en neer geweest naar Rotterdam, we zijn nu over de helft 🙂
Onderweg hadden we heel veel slecht weer en dus waren we meteen een uur langer onderweg, regen, hagel winstoten en onweer.
Eenmaal daar meteen de naald erin laten brengen en toen lekker gegeten.
Dit keer was er een klein lichamelijk onderzoek, bloed afstaan, urnine in potje en een ECG een hartfilmpje dus.
Vanaf de volgende keer hoef ik na het infuus nog maar 1 uur te wachten op de eindcontrole ipv 2 uur, dat scheelt weer een heel uur.

Er was bezoek van A. Reuser en een Amerikaanse dokter, Nadien was er ook bij, was wel grappig om de Amerikaanse arts te woord te staan, leuke man.
Hij werkt aan een speciaal dieet voor mensen met stofwisselingziekte in de spieren, hoe je door eten de spieren extra kan voeden enzovoort.......

Om kwart over 5 zat het middel er weer in, op de kamer waar ik lag was in het begin een aardige vrouw, we hebben even zitten kletsen voer DVD's en prijsvragen en vandaag melde ze zich aan op mijn forum dat vind ik erg leuk en hoop dat ze net zoveel zal winnen als ik.
Verder kwam ik nog een aardige vrouw tegen met een dubbel nekhernia, we hebben een tijd samen staan roken buiten en gezellig gekletst, hoop dat haar operatie goed gaat en wie weet kom ik haar komende week nog tegen als ik ga testen.

Prikken gaat goed en nu ik apart lig voel ik me ook stukken beter na zondag Rotterdam, kortom alles gaat prima.
Maandag en dinsdag as mag ik weer alle testen doen, lopen, fysio, oefeningen de hele mikmak 🙂

 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.