Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31jul/063

Wederom foute boel bij MTV Samsung Summer Actie

Wat ging er vooraf ...lees het hier MTV Summer Actie 

In afwachting van 24.00 uur zat ik achter het scherm en inderdaad mijn gevoel was correct.
Wederom is de stemwedstrijd te vroeg gereset, alles op 0!
Terwijl men toch echt in hun mailtje zegt dat het een fout was in hun systeem en dat die verholpen zou zijn, sorry niet dus, met als gevolg dat ook deze trekking weer 12 uur te vroeg is voltrokken en dat heeft dan ook weer als gevolg dat er wederom 3 verkeerde winnaars zullen zijn.

Ik heb ze dus maar verblijd met een mailtje waarin ik mijn ongenoegen uit over deze constatering.
Tevens wacht ik nog steeds op een passende oplossing voor de fout van de vorige trekking, toen waren er dus ook andere winnaars dan de drie op de site vermeld, Jeroen, Leon en Peggy werden de winnaars maar stonden niet op de winnende plekken en ook niet om 24.00 uur dus het blijft erg vreemd want om 24.00 uur stond Johannes dus op nummer 1 en in de midadag was de stand ook weer anders en daar stond Daziana en ik samen in de top 3 en ook wij kregen geen prijs.
Doordat men beloofd om 12 uur winnars te trekken en dat vervolgens dus gewoon om 24.00 uur doet heb je dus nu 3 extra winnaars gemaakt en dat is ook niet eerlijk want de score van 24.00 uur is een week over gedaan en die van 12.00 uur op maandag is net begonnen en loopt pas 12 uur.
Het lijkt erop dat men gewoon elke keer zelf de winnaars kiest en dat stemmen er echt los van staat.
Het is werkelijk oneerlijk en ik ben erg benieuwd hoe men dit verder gaat oplossen, zeker nu het weer fout is gegaan qua tijd.

 

Reacties (3) Trackbacks (0)
  1. Ik ga ze dus wederom een mailtje sturen net als vorige week, kijken hoe ze nu weer reageren. Ook ga ik een mailtje sturen naar de sponsor Samsung dit is voor hun ook geen reclame

  2. wat erg toch weer dat het op deze manier gaat, zo is de lol er gauw af om aan deze dingen mee te doen.

    bah bah en nog eens bah

  3. Het is belachelijk dat zo’n leuke actie, zo word verpest. Bij Monique is het nu opgelost, maar er zijn meer personen waarbij het helemaal niet eerlijk is gegaan. Zo’n actie moet toch automatisch gaan en niet dat je zelf constant maar er achter aan moet zitten, dat slaat echt nergens op en is zeker geen goede reclame voor MTV!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.