Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

31jul/060

MTV Samsung Summer Actie

Na mijn laatste mailtje aan Michiel van MTV kwam er nog een antwoord.
In het mailtje legt hij uit dat hij niets voor Daziana kan doen, hij heeft alles na gekeken en ze stond op geen van de beide trekingstijden in de top 10, helaas.
Wij zijn uiteraard erg blij dat we alsnog de telefoon gaan ontvangen en bedankt MTV bij deze dan ook voor de juiste en goede afhandeling.
Bedankt Michiel!

Hoi Monique, Voor de andere deelnemers wordt natuurlijk ook een oplossing gevonden. Ik heb de stand tijdens de trekking van de foto van Daziana (Diana) uitgezocht. Ik heb ook voor haar gekeken op de stand op zondagnacht/maandagochtend 00:00 uur en op maandag 12:00 uur. Zij komt hierbij in beide statistieken niet in de top 10 voor. Ik kan dus helaas niets voor haar betekenen.
Voor Johannes kon ik dit wel, omdat ik hem ook echt op nummer 1 heb staan in de lijst. Daar is dus geen discussie over mogelijk. Nogmaals excuses voor de ongelukkige samenloop van omstandigheden. Ik vind het met name vervelend omdat we geld hebben uitgetrokken voor een geautomatiseerd systeem om de trekking zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Zo zie je maar weer, dat ook dit niet zaligmakend is. Ik wil je echter bedanken dat je zo oplettend bent geweest, want we hebben hier veel lering uitgetrokken.
Met vriendelijke groeten, Michiel

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.