Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29jul/060

Poezen zijn gezond zegt de dierenarts.

Afgelopen nacht (donderdag op vrijdag) kwam eindelijk het voorspelde onweer…..ik was nog laat wakker met Johannes het was ook zo warm en we waren allebei druk op de pc bezig, tegen een 3 uur gingen we op bed.
Tegen 4 uur werd ik alweer wakker, moest fijn naar de wc, dus gedaan en voor ik weer in slaap viel begon het te rommelen buiten……niet veel later vielen de eerste druppels, dus weer opgestaan om de ramen dicht te doen.
Tegen  half 6 brak het echte werk los flitsen, donderslagen en regen….ik ben maar opgestaan ik wordt toch al onrustig van het weer dus slapen zat er niet meer in.
Pas rond 8 uur keerde de rust weer en jawel kwam ook de zon weer op en was het dus nog steeds erg warm.
De hulp kwam en deed zijn werk en we hebben zitten kletsen, verder heb ik op MSN zitten kletsen en veel prijsvragen zitten invullen.
Tegen de lunch werd ik moe dus na mijn lunch even onderuit in de stoel ……viel als blok in slaap en werd eind van de middag wakker, mooi nacht is ingehaald  dus.

Begin van de avond hebben we de poezen in hun reiskoffer gestopt, wat ze dus niet echt leuk vinden, maar ja we moesten even naar de dierenarts voor hun jaarlijkse enting.
Beetje vreemd was het wel Blacky heeft een bult, men kan niet zeggen wat het is , kan vetbult zijn, of een bult doordat na infuus van vorige keer littekenweefsel is ontstaan of uiteraard veel erger.
Toen we hem vroegen wat het advies was kregen we te horen dat er 3 opties zijn:
1.een punctie laten nemen voor onderzoek en dan horen dat ze niets kunnen mededelen en Blacky geopereerd moet worden om het weg te halen en dan te laten onderzoeken.
2.Blacky meteen laten opereren en het laten onderzoeken.
3.Niets doen……..
We hebben besloten het een tijd in de gaten te houden of het groter wordt of dat er iets aan veranderd.
Blacky is gewoon zichzelf en schijnt er zelf geen last van te hebben en gezien der leeftijd is een operatie en narcose ook niet echt zonder risico werd me uitgelegd.
Beide poezen zijn in goede gezondheid volgens de arts en hij kon eigenlijk niet geloven dat ze al bijna 15 jaar waren.
Kortom rekening betaalt en weer naar huis met twee blèrende dames in de auto.

Beide dames hebben wel last van de warmte, Blacky ligt heel de dag voor pampus echt helemaal languit en Sipri slaapt nu ook veel maar meer op de grond de plavuizen zijn koeler dan de bank.
Gelukkig eten en drinken de dames goed en in de avond komen ze pas echt tot leven, rennen, spelen en naar buiten om wat rond te hangen, ja wij hebben echte hang-poezen

Eenmaal thuis hebben we een pizza gemaakt en tv gekeken, uiteraard achter de pc gezeten.
Ook dit weekend weer plannen gemaakt en gezien het zojuist weer heel kort onweerde met regen, hoop ik dat het mrogen koeler is en we inderdaad wat kunnen gaan ondernemen .

Tot slot …..ik ben nog steeds in afwachting van de passende oplossing die MTV me heeft beloofd via een mailtje, wachten duurt lang en geduld is een schone zaak

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.