Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

17jul/060

Even bijwerken

Zaterdag 15 juli
Vandaag is Johannes door gegaan met de opknapbeurt van de WC, gaatjes gedicht en hij heeft hem blauw geverfd, dat wilde ik graag. Terwijl we met pauzes met de WC bezig waren besloten we te gaan BBQen en dus mijn moeder, broertje en tante uitgenodigd.
We zijn naar de AH gegaan boodschappen doen en de wc nog een keer geverfd en nu is die WC klaar en mooi blauw ook het plafond , ziet er echt gaaf uit.
Mamma en Dampsy (broertje) kwamen rond half 5 om met ons aan de BBQ te gaan was erg lekker en gezellig, wat later kwam Tloes ook gezellig erbij en hebben we lekker zitten kletsen, eten en drinken.. Toen iedereen weg was hebben wij de film Walk on water gekeken , goede film.

Zondag 16 juli
Vandaag eerst de wc afgemaakt de nieuwe lamp erin en nu is het echt klaar, mooi geworden.
Tegen een uur of 2 naar mijn moeder gegaan we hadden beloofd om bij haar koffie te drinken in de tuin, dit liep even anders. Mijn broertje is op zich zelf gaan wonen en heeft uiteraard zijn PC meegenomen en was nu bezig mijn moeder haar PC te installeren, maar dat lukte niet echt omdat de twee harddisken een conflict hadden, dus een HD eruit gehaald en toen opnieuw begonnen. Johannes en ik hebben om de beurt zitten installeren en om even 9 uur in de avond stond alles er weer op en draaide het systeem prima. Mamma blij nu kan ze weer spelletjes spelen, mail ophalen en wat ze nog meer doen wil. Ik zag bij haar dat er een nieuwe MSN was en die heb ik in de avond zelf geïnstalleerd bij mij. Daarna ermee zitten spelen, Kitty die ik niet kende een geluidsbericht gestuurd en dus ook meteen even de webcam aan en zo weet je dus opeens wie er zit aan de andere kant en hoe ze klinken, Kitty het was erg leuk.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.