Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15jul/060

WC wordt opgeknapt…….

Donderdag 13 juli betijds op gestaan moest om 10 uur bij de huisarts spuitje halen. Alles was goed en dus snel klaar, langs het postkantoor want de Postbank wil dat iedereen zich identificeert en dus met paspoort en handtekening erheen en zo klaar. Ben langs Moeke 2 (Tante Loes) gereden maar die was er niet. Toen ik net thuis kwam belde ze op ze wilde langs komen ha ha wel grappig ze was toen ik belde net beneden en we hebben elkaar dus net misgelopen. Ze kwam langs en we hebben wat zitten kletsen en daarna heeft ze haar auto schoongemaakt, stofzuigen en wassen dat kan hier heel goed voor de deur en bij haar naar 3 hoog gaat wat moeilijker. In de middag naar de buurtjes Ria en Herris geweest hun pc had wat problemen en die heb ik er dus uitgehaald en hopelijk doet de pc het nu weer zoals het behoort. verder prijsvragen zitten invullen, mail bijgewerkt en wat MSN gezeten.

Vrijdag 14 juli vandaag moest ik even heen en weer naar Utrecht UMC, schoenmaker voor nieuwe aangepaste schoenen. Ben dus met de taxi heen en weer gegaan en ik was alweer om half 12 thuis. Ondertussen was mijn hulp druk geweest met opruimen van de zooi die achterbleef nadat de wc beneden was aangepast voor de sta-op-lift. Alles is nu weer schoon en fris. Johannes en ik zijn naar de Praxis geweest om wat spullen te halen voor de wc. Er zaten eerst schrootjes op de muur en die zijn er nu af en dus moest Johannes heel veel kleine gaatjes vullen. Tevens zaten er een aantal grote scheuren in de muur die we nooit zagen door de schrootjes en die zijn nu ook weg, naast het kozijn wat men heft verplaatst zat ook een grote kier en ook die heeft Johannes nu zelf maar gevuld, stom dat ze dat niet even hebben afgewerkt. Morgen is alles droog en gaan we hem verven, mooi blauw kleurtje en we hebben nieuwe lamp gekocht dus de wc is voorlopig weer opgeknapt. In Augustus komt de woningbouw in verband met renovatie de tegels van vloer en muur opnieuw doen, dus dan is het pas echt klaar. Gelukkig tegelen ze gewoon over de oude heen dus geen rotzooi, buiten wat troep van voegen. Laat avond eten gegeten en wat tv gekeken en op internet rond gehangen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.