gewoon weer even loggen

Dinsdag 11 juli staan de werklui alweer om even na 8 uur voor de deur. Dit keer in ieder geval minder rotzooi. De tegelzetter heeft de tegels geplaatst en er bleef enkel wat voegsel achter en de resten van de dag ervoor. We hadden schrootjes op de muur maar die hebben we nu er maar meteen afgelaten. Nu wachten we op de schilder die de schade aan het kozijn komt maken en de boel komt verven, want een deel van de muur is nieuw en nu moet het weer wit worden. Pas tegen 3 uur in de middag was men klaar. Mijn moeder kwam nog even langs, fijn in de bende je schaamt je rot met een dergelijke bende. Mijn moeder kwam iets ophalen en brengen en lekker kop koffie koffie drinken. Het was even gezellig. Na het bezoek ben ik begonnen met poetsen, wat erg langzaam ging omdat mijn linker onderbeen nog verkrampt si van de dag ervoor, mijn rechterpols is pijnlijk kortom teveel gedaan en er moest meer gebeuren. Ik heb in ieder geval met de hulp van Johannes de wc zover dat je hem weer kunt gebruiken en dus hoef ik niet steeds met de traplift meer omhoog om naar de wc te kunnen, vrijdag komt de hulp en die mag de rest gaan doen.

Woensdag 12 juli zo ik was weer als vanouds laat op, slechte nacht gehad en veel wakker geweest door de pijn, eigen schuld teveel gedaan. Vandaag verder weinig gedaan wat prijsvragen ingevuld, op MSN zitten tikken en aan het eind van de middag even naar AH geweest voor wat boodschappen. In de avond heeft Johannes gekookt en samen een leuke film gekeken.

Nog wat nieuws gekeken Israël die nu ook in Libanon aan het vechten is….dat wordt dus echt oorlog daar als dit doorgaat. Tevens was de voetballer Zinedine Zidane in het nieuws omdat hij een rode kaart heeft gehad in zijn laatste wedstrijd omdat meneer werd beledigd deelde hij een kopstoot uit. Hij vind dat hij gelijk heeft maar heeft spijt dat heel veel kinderen dit hebben gezien, verder deelde hij mede dat de provocatie van zijn gevloerde tegenstander Marco Materazzi bestraft moet worden, tenslotte beledigde die zijn moeder en zus en hij (Zinedine Zidane) is gestraft met een rode kaart. De FIFA onderzoekt het nu en kan de Gouden Bal die hij kreeg voor zijn optreden in het WK 2006 weer afnemen, wat van mij ook mag. Daarnaast hoop ik dat Marco Materazzi hem aanklaagt wegens mishandeling, want dat was het en niet meer. Frustratie is natuurlijk normaal, maar laten we wel wezen als alle mensen zo zouden handelen, lopen er straks meer mensen rond met gekneusde ribben dan de ziekenhuizen kunnen behandelen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie