Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

10jul/060

Troep, stof…..bah

Maandag, vroeg op want de woningbouw zou er al om 8 uur zijn om de deur van de wc te verplaatsen. De deur moet zo’n 30 cm naar de andere kant, want ik heb in de wc een sta-op-lift en die steekt uit precies voor d deur met als gevolg dat je er steeds tegenaan loopt. Dus kwamen ze de deur verplaatst en tjee minee wat een klerebende wordt het dan zeg……..men zaagt een stuk gipsmuur weg, schuift het kozijn van de deur op en plaatst er dan gipsblokken tussen. Alles van beneden in de gang tot in de bovenkamers, slaapkamer, logeerkamer, badkamer echt overal ligt nu een wit laagje stof….zaagsel van de gipsmuur. Echt gewoon smerig, heel de trap zit eronder en dus heb ik eerst de stofzuiger maar geprobeerd, geen resultaat vervolgens een emmer met sop genomen en van bovennaar beneden de trap gedaan en al het hout werk……BAH BAH das echt vies gewoon. Ik doe nu het hoog nodige zodat ik weer een beetje normaal huis heb en de rest mag mijn hulp as vrijdag schoon maken. Kasten boven en zo laat ik maar zitten de badkamer heb ik schoon gespoten met douche en de vloer gedweild, straks even de bedden verschonen en de rest is voor de hulp.

 Ik snap werkelijk waar niet waarom men niet wat afdekt met dit soort werkzaamheden, al mijn jassen zijn wit, die hingen nog aan de kapstok en kunnen nu dus in de was. Dit soort gore stof dringt echt overal door en in.....een kleine waarschuwing van hun kant dan had ik de deuren boven zelf dicht gedaan, maar nee hoor gewoon beginnen en alles onder het stof laten komen.

Maar goed morgen komen ze de tegels er weer op zetten in de wc……hopelijk geeft dat wat minder rotzooi. Het is wel netjes als ik het zo bekijk, maar dat kan je pas zeggen als alles weer op zijn plek staat, nu staat er in de gang een wc lift…staat erg vreemd moe tik zeggen LOL Voor vandaag zit er op voor mij, ik doe helemaal niets meer, ben op, ben moe en vind het mooi geweest, morgen moet ik weer om 8 uur klaar staan om de deur open te doen. Kortom ik duik voor de tv of in de tuin even wat zon nu het wat koeler is..... misschien nog even wat prijsvragen doen en vroeg naar mijn bed.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.