Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jul/062

nog precies 2 maanden

Zaterdag ook vandaag bedtijds opgestaan half 10 is netjes oor een zaterdag. Johannes en ik zijn eerst even naar de winkels geweest en daarna samen bezig geweest met vlees voorbereiden in de keuken voor de BBQ. Verder heeft Johannes de tuin bijgewerkt en de waterloop pomp schoongemaakt en nu doet hij het weer prima, terrasje schoongemaakt van onkruid. Penny kwam en we hebben gezellig met haar in de tuin gezeten aan de BBQ die ons dus goed bevalt. Ze bracht een leuke plant mee, Funny Bean, zijn net allemaal sperziebonen bij elkaar erg grappig in een mooie groen/blauwe pot. Het weer was lekker en we hebben ook nog even de vuurketel aan gehad, omdat ik het lekker vind ruiken als dat hout brand, kortom was een zeer geslaagde zaterdag.

Zondag vandaag precies 2 maand voor onze huwelijksdag……..de zon scheen vanmorgen maar op het moment valt er regen BAH en staat er best wel wat wind. Marco en Chrissie komen straks voor de gezelligheid en voor de BBQ, dus het weer moet nog wel even terug gaan naar zonnig zo niet worden we creatief gaan we wel gourmetten of zoiets. Gezellig zal het in ieder geval wel worden, das zeker.

 

 

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. hahahaha nou dat mooie weer komt eraan hoor!We nemen het mee!
    We hebben er zin in tot zo!!!:)
    Marco en Chris

  2. Mooi dan is dat geregeld hoor…we zien jullie zo wel verschijnen 🙂


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.