Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

9jul/061

Marco en Chrissie bedankt!

De zondag is om, zoals ik al eerder melde gingen we een leuke middag en avond tegemoet. Marco en Chrissie kwamen langs en we zouden gaan BBQen. Het weer was niet echt prima om echt buiten te gaan zitten, dus besloten we binnen te zitten en gewoon het eten op de BBQ buiten te doen. We kregen een lekkere fles rode wijn cadeau, zelf drink ik geen wijn maar Johannes wel dus die zal op het juiste moment lekker verorberd gaan worden. Het was erg gezellig en we hebben lekker gegeten en veel gekletst. Marco en ik kennen elkaar al jaren en als we op MSN zitten kunnen we uren echt zware gesprekken voeren en filosoferen over leven en alles wat er bij hoort, nu hebben we dat dus met zijn viertjes gedaan live, over ons persoonlijk, onze relatie en het leven. Het was super leerzaam en een ieder van ons heeft nu stof tot nadenken in de positieve zin. Dit gaan we vast vaker doen, dit was gewoon een heerlijke middag en avond. Toen ze weggingen hebben we opgeruimd en een lekkere douche genomen en nu zitten we na te genieten. Marco en Chrissie bedankt voor deze zeer geslaagde zondag en we doen dit snel nog eens een keertje……….

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Het was inderdaad een geweldig leuke middag/avond. Heerlijk gegeten en goede gesprekken gehad. Dank jullie wel daarvoor. Erg leuk ook Johannes zo te leren kennen!

    We verlieten jullie met een zeer goed gevoel. Tot de volgende keer 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.