Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

6jul/062

Dinteloord is heel erg mooi

Dinsdag 4-7

Okay na de ontdekking van het gat in het terras heb ik samen met een vriend (achterbuurman) even 12 zakken zand  van 25 kilo gehaald bij de Intratuin. Egbert bedankt voor je hulp!

Ik ben zelf begonnen met gat vullen maar na 3 zakken heb ik het overgelaten aan Johannes en die heeft het afgemaakt en de tegels er ook weer opgelegd, voorlopig is het heel ook al ligt het schots en scheef nu.

In de avond kwam buuf Storm langs die kwam kijken of ze mij kon helpen, maar het was al klaar. We hebben samen gezellig koffie zitten leuten en wat geklets en stukje voetbal gekeken en zij ging thuis verder kijken. Italië wint ha ha dat houdt in dat Duitsland nu ook is uitgeschakeld.

Woensdag 5-7Druk dagje…..eerst naar Rotterdam voor mijn infuus…daarna zijn we doorgereden naar Dinteloord. In Dinteloord woont een forumlid van Prijsvragen-freaks.nl  en die wilde ik dolgraag eens ontmoeten dus dat is nu gebeurt. Het is precies de vrouw die ik ken van mails en het forum. We hebben heerlijk buiten gezeten en genoten van het koele weer daar en het o zo mooie uitzicht. Haar man was helaas werken maar de kids, ook van die lieve mensjes waren er wel. Na gezellig wat koffie en te hebben gekletst kregen Johannes en ik een cadeau voor ons huwelijk ze heeft een mooi boek gemaakt……ziet er echt antiek uit ze vertelde dat ze de bladzijdes aan elkaar plakt met lijm en dan bewerkt met een soort lak, nou in ieder geval zijn wij er stil van geworden ik zal later een mooie foto ervan maken en hierbij posten, verder heeft ze van een soort lood een mooi tasje gemaakt en daar lieve plantjes in gezet end ie staat nu hier te pronken op het aquarium. Alsof al die lieve dingen niet genoeg waren heeft ze iet s zo grappig gegeven voor ons huwelijk ………

Je kunt je voorstellen dat ik hier dus vreselijk om heb moeten lachen……en Marjon we gaan hem aandoen hoor op 9-9 en zal er een foto van laten maken!

Marjon, Mandy en Lennart bedankt voor de gastvrijheid, gezelligheid en alle mooie kado’s!!!

Tegen een uur of 11 zijn we weer richting Lelystad gereden en we waren om kwart voor 1 thuis….even het huis gelucht en meteen bedje in.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. 9-9 komt al lekker dichtbij he
    geniet maar van de voorpret……….
    ’t is zo weer voorbij ….zucht……

  2. Hier is ook een string versie van te krijgen en een top…heul leuk…(alleen je word er erg misselijk van kan ik je melden!hahaha)
    We zien t 9-9 wel!!! 😉


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.