Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

4jul/060

Foutje bedankt…….

Zo goedemorgen........kom ik net uit bed en Johannes laat de poezen naar buiten en dan zegt hij euh Mo we hebben een probleem..... dus ik loop naar hem toe en wat denk je ......heel gat in het terras Nadat ik gisteren dus fijn de tuin heb gesproeit heb ik dus niet de kraan dicht gedaan en de druk werd te hoog dus ergens vannacht is de slang eraf gevlogen en heeft de kraan vol vermogen water op het terras laten lopen met als gevolg dat de tegels naar beneden zijn donderd omdat het zand uiteindelijk wegspoelde. Er liggen nu 4 tegels in een gat de andere 2 liggen er nog wel maar er zit geen zand meer onder dus we lopen er maar even niet op want dan stort er meer in........ Gelukkig is het maar één rij en dus even goed laten drogen door de zon en dan zien we wel hoeveel zand er weer bij moet, gelukkig heb ik een tweede terras en kunnen we ook nog op de rest zitten, dat is namelijk in orde

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.