Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jul/060

gezellig weekend

Zaterdag 1 juli zo weer een maand voorbij …………. Lekker wat uitgeslapen

Eerst was Marjan even op de koffie geweest en hebben we gezellig bijgekletst.

In de middag zijn we gaan shoppen en Johannes is geslaagd voor zijn kleren  voor onze trouwdag en is dus nu helemaal klaar……hij gaat er heel mooi uitzien.

Toen we thuis kwamen belden de Ria en Herris (buurtjes) of we zin hadden in BBQ en dat hebben we dus gedaan. Was erg gezellig en Henk een vriend van hun was er ook nog en we hebben tot een uurtje of 10 lekker buiten gezeten.

Toen naar huis gegaan en jawel geen internet en bedankt chello…..gelukkig duurde het maar even en kon ik via draadloos en buren gewoon doorgaan. Tuin goed gesproeid, want de plantjes hebben last van de hitte geloof ik  en wilden wel wat water.Vervolgens lekker op MSN gezeten met een goede internet vriend, we hebben elkaar even een spiegel voor gehouden…dat doen wij wel vaker.

Zondag 2 juli bedtijd opgestaan en we zijn naar Doetinchem geweest, Daar woont Jan en zijn vrouw Petra en hun Kinderen Jerry en Laura. Verder konijn Flappie en hondje Bram. Jan is mijn maatje die ik leerde kennen in UMC Utrecht tijdens de eerste trial voor mijn spierziekte en het klikte meteen en nu zijn we beide met de tweede trial bezig, medicijn testen. Helaas allebei in een andere groep , maar goed we mailen, bellen en spreken elkaar via MSN wel en nu zijn we dus op bezoek geweest.

Lekker de hele middag in de tuin gezeten in de schaduw en dat was heerlijk en gezellig, lekker gegeten en laat in de avond terug naar huis, we waren net voor 12 uur binnen. Bedankt Jan en familie voor de gezellig middag gaan we snel nog eens doen hoor.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.