Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

26jun/060

Oranje verliest…………..

Net als  alle voorgaande jaren als Oranje wint is het groot feest.....maar owee als Oranje verleist dan komen de commentaren!

Nou in dit geval is er weingi te zeggen denk, scheidsrechter was een van de weingie die echt deed wat hem was opgedragen streng zijn en het harde gevecht tegen gaan, jammer dat het zo uitpkat maar iedereen wist dat de FIFA erop stond dat overtredingen harder werden aangepakt en dat is wat de scheids in mijn ogen ook deed. Eerst deelde Figo een vermeende kopstoot uit, Ooijer ging op de vuist met zijn tegenstander kom op dat heeft echt niets meer met voetbal te maken.......het was een wedstrijd die ik liever niet gezien had, maar het is erger het was mijn eigen elftal die zo de controle verloor en samen met zijn tegenstander een oorglogsspelletje speelde ipv voetbal.

Ik heb te doen met Edwin van de Sar dit had zijn avond moeten zijn...... zijn record 113de interlant en daarmee neemt hij de het record over van Frank de boer. Edwin van der Sar is voor mij dus ede man of the match en man of WK 2006 wat Nederland betrefd.

Edwin van de Sar in tranen over Portugal - Nederland 1-0
 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.