Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21jun/060

Medicijn testen W20

Vanmorgen naar Rotterdam gegaan in mijn rolstoel met de taxi, rond 11 uur was ik ter plaatse.
Het begon met een potje vullen met urine, bloed geven en gelukkig gaat het prikken nu wel goed.
Infuus liep goed en Prof Wilson kwam nog twee keer buurten en uiteraard bespraken we al het geode en de pillen die ik slik ivm de toestand in mijn mond.
Verder gaat alles wel goed wat betreft de gezondheid en de infusies.
Mijn verpleegkundige van vandaag blijkt  een hele tijd terug in Peru te hebben gewoond en jawel haar zoon zat bij Johannes zijn nichtje op school, ha ha en Walske -zo heet ze- kent dus mijn aanstaande schoonzusje dat was wel grappig.
Zeker omdat ze haar kent uit de tijd van Peru en dat is lang terug alle kids zijn nu volwassen.
Vorige keer lag ik met een mevrouw op de kamer en die keer ervoor met een meneer, beide zijn nog steeds in het ziekenhuis, ik lag nu bij de man wederom op de kamer verder was er nog een meneer die Engels sprak en heel veel humor heeft, we hebben enorm gelachen.
De mevrouw van de vorige keer kwam gedag zeggen en vertelde me dat ze nu werd overgeplaatst naar andere afdeling omdat ze weer geopereerd moet worden, ik wens har veel sterkte, volgende keer zal ik even kijken of ze er nog is…..dat geld ook voor meneer B.
Toen ik klaar was ben ik weggegaan en spraken wij de wens uit elkaar niet meer te zien, dat zou namelijk in houden dat meneer B eindelijk beter is en naar huis is gegaan en dat wens ik hem wel toe.
De taxi stond geplatn om 19.00 uur en was super op tidj en we waren dus ruim op tijd thuis voor Nederlands elftal te kunnen zien spelen.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.