Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

21jun/061

Kaakchirurg overleefd….

Na een onrustige nacht was het dan zover ik moest naar de tandarts………eenmaal daar  heeft hij foto laten maken van heel mijn mond en werd al snel duidelijk dat er twee behoorlijke kaakontstekingen waren.Rechtsboven moet een zenuwbehandeling en wortelkanaal behandeling worden gedaan en dat zal 28 juni gebeuren.Linksonder moest een kies getrokken worden en de kaak gespoeld…….dat moest meteen ik ging om 12 uur weg bij de tandarts en moest om 13.00 uur bij de kaakchirurg zijn in Almere.

Stress, angst en pijn maakte me op dat moment echt misselijk en als een echt klein kind liep ik met tranen op over mijn gezicht naar binnen, gelukkig is men in Almere erg vriendelijk en was het daarna zo over…..kies eruit, hechtingen erin en op gaasje bijten een ruim uur…..

Op weg naar huis langs de apotheek en snel naar huis om met ijs op mijn gezicht te zitten zodat het niet zou gaan zwellen. Ik viel even in slaap en was zo moe………ben wel blij dat dit er nu op zit alleen kan ik even niet alles eten, want links heb ik dus nu open wond en recht verrek ik van de pijn.

Inmiddels zit ik goed onder de pijnstillers en gaat het langzaam wat beter, nu is het tijd om te gaan spoelen en met een week zullen de hechtingen vanzelf weg zijn.

Ik moet nu dus weer op woensdag 28 juni en hopelijk is dat voorlopig de laatste keer.

Woensdag moest ik naar Rotterdam zie volgende post en ik was precies op tijd thuis voor de voetbalwedstrijd JJ

Daarna even mail bekeken en jawel ik heb weer reisje gewonnen nu een midweek gratis kamperen en ik won een O’Neil bikini, leuke prijzen

Gisteren werd me gemeld dat k een mooie dvd-box won en die was vandaag al binnen echt gaaf 6 dvd’s History of  Footbal.

dvdbox

Kortom het winnen lukt ook weer een beetje meer………

Reacties (1) Trackbacks (0)
  1. Hallo Moontje,
    Ik hoop dat je je wat beter voelt.Valt niet mee als er iets aan de hand is met je gebit.Ik wens je heel veel sterkte de 28ste.
    Wat leuk dat je zoveel wint.
    Groetjes Lia.


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.