Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

3jun/060

Afscheidsposting op web-log.nl

We verlaten web-log.nl

Het is zover, web-log.nl is vernieuwd en ook mijn web-log staat op de nieuwe server, de nieuwe look is niet wat ik had verwacht en de prijs is dan wel gratis voor het intropakket, maar bij de minste opties die je wilt loopt het bedrag snel op naar minstens 10 euro per maand.

Al eerder was ik bezig om op de server van mijn homepagina (waar ik ook al voor betaal) zelf software te zetten om een web-log bij te houden, maar dit strandde en dus koos ik toen voor een nieuwe naam bij web-log.nl en dat is de huidige pijnackerhordijk.web-log.nl

Nu is het wel gelukt om de software aan te schaffen en te instaleren, dankzij  Marco en dus is Johannes heel druk geweest om alle berichten van zowel zeehondje.web-log.nl als pijnackerhordijk.web-log.nl over te nemen en op de juiste datum in te voeren zodat de datums kloppen

Ik heb nu dus 1 web-log waar ik nu alle postings bij elkaar heb vanaf het moment dat ik met loggen begon, maar er is ook 1 groot nadeel en dat is dat ik alle reacties wel ben kwijtgeraakt, want die kan ik niet over zetten, helaas maar ik hoop dat jullie in de toekomst weer gezellig zullen reageren op het nieuwe web-log.

In de loop der tijd ben ik steeds meer gaan loggen en zal dat ook zeker blijven doen, ik ben de mensen van web-log.nl dankbaar dat ik via hun heb leren loggen, maar nu is het tijd om zelfstandig verder te gaan........bedankt web-log.nl!

Ik hoop mijn trouwe lezers terug te zien op:

http://weblog.pijnackerhordijk.nl/

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.