Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

29mei/060

Vie Cooler gewonnen!

Prijsvragen zijn leuk en kan iedereen, maar die spelletjes die ze bedenken zijn toch wel heel erg pittig hoor. Momenteel kun je een Vie Cooler winnen als je het spel speelt en de hoogste score hebt.

Knor Vie spel

Ik heb het vele malen gespeelt want de highscores waren echt hoog tot een paar minuten geleden de mail kwam.......

quote:
Gefeliciteerd! Jij hebt de Knorr Vie Cooler gewonnen! Het handig mini-koelkastje om je favoriete smaken Knorr Vie koel te bewaren. Ideaal voor op je werk, op vakantie of gewoon thuis. De Knorr Vie Cooler zal binnenkort verstuurd worden naar het onderstaande adres. We wensen je veel plezier met de Vie Cooler!

Ik ben hier superblij mee, ik drink Knor Vie regelmatig is gewoon lekker, beetje duur, maar lekker en de Cooler is gewoon zo gaaf.

 

Knorr Vie Cooler t.W.V. € 94,50! Deze persoonlijk Cooler werkt net zo goed als een gewone koelkast, maar met het grote voordeel dat je het kunt gebruiken waar je maar wilt De Vie Cooler heeft een inhoud van 5 liter en weegt minder dan 3,5 kg. (Afmetingen van de Cooler hxbxd: 31,3 x 19,0 x 28,1 cm). De Vie Cooler werkt op stroom van het huisnet of van de autoaccu . 

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.