Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15mei/060

Moederdag 2006

Vandaag is het weer moederdag.........

Mijn moeders, Moeder en (der zus) mijn tante Loes oftewel Moeke 2 voor mij zitten nog ergens in Frankrijk, komen dinsdag terug van hun vakantie van 3 weekjes.......het weer zat hun niet mee hier in Nederland was het mooier.

Vandaag zijn we naar Almere gegaan om te winkelen bij Intratuin, daar hebben we Geraniums, Spaanse margrietjes en wat Fucsia's meegenomen voor de plantenmbakken van mijn moeder der tuin.
Als moederdagkado voor mamma hebben we grastrimmer gekocht en voor Moeke 2 een kadobon zodat ze ook haar balkon kan opvrolijken met allerlei plantjes.
Voor onszelf nog wat leuke perkplantjes met rode bloemetjes en een grote Fucsia en een andere stamplant voor in pot op balkon, zo daar is het erg mooi nu en vrolijk.

Terug in Lelystad zijn we aan de slag gegaan, het mooie weer heeft er voor gezord dat het gras heel hoog was en dus moesten we maaien......Ma had geen goede grastrimmer dus die hebben we gekocht en is meteen een leuk moederdagkado.
Dat ding werkt goed want uiteraard hebben we hem meteen gebruikt om het gras mooi en netjes te maken.
Daarna alle bakken leeggehaalt want de viooltjes waren beetje boel doodgegaan door de hitte en ik was er niet elke dag om water te geven.......nu staan de bakken weer vol nieuwe plantjes.......staat erg vrolijk.
Meteen water gegeven en morgen nog even sproeien als het niet geregent heeft, want dat was al voorspelt voor zaterdag, maar de zon blijft en dat vind ik heerlijk.
We hebben leuke kaartjes neergelegd met uitleg over hun moederdagkado's dus dat zullen ze meteen zien als ze binnenkomen LOL

Eenmaal thuis de perkplantjes in de tuin geplaatst en nog wat gerommelt met andere dingen en uiteraard ook mijn bakken water gegeven.

Eten gemaakt en een filmp gekeken, hier en daar wat op internet rond gehangen, de was gedaan en nu is het bedtijd.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.