Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

15mei/060

Hirsi Ali economisch vluchteling van het jaar

Hirsi Ali gehuldigd als Europeaan van het jaar]

Euh Europeaan van het jaar.......maar deze mevrouw bestaat helemaal niet ................ Grappig is dat juist deze economische vluchteling tot Europeaan van het jaar is verkozen, helemaal omdat zij een partij vertegenwoordigd die juist deze vluchtelingen als ongewenst bestempelen en ze zo snel mogelijk, ongeacht de omstandigheden het land uit zetten.

Hirsi Ali loog mogelijk meer over vluchtrelaas

Verleden van Hirsi Ali krijgt toch staartje Toch onderzoek naar Hirsi Ali

Ik ben van mening dat zeker omdat ze zelf (en haar partij VVD) zo hard is tegen economisch vluchtelingen dat ze zelf nu ook zo behandeld dient te worden, dat houdt dus in de informatie die ze gaf is onjuist en bewust gegeven omdat ze het hier beter kon hebben en dus is haar papier ongeldig en kan ze Nederland verlaten, via Ter Apel uitzetten naar land van herkomst.

Gezien ze een staat van dienst heeft is het misschien weer niet mogelijk, mnaar ik vind in ieder geval dat ze haar a la minuut uit de kamer dienen te verwijderen die plek is enkel beschikbaar voor mensen die aan de wet voldoen.

Het siert Hirsi van lef dat ze het opnam voor een lotgenoot en daarmee zichzelf in de problemen brentgt, maar Taida Pasic mocht haar examen niet eens meer doen in Nederland dus tja.........

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.